DIVLJAČKI POTEZ IGRAČA BUDUĆNOSTI! Rid će morati da ide na odmor od par mečeva posle ovog poteza!
Foto: aba-liga.com

divljak!

DIVLJAČKI POTEZ IGRAČA BUDUĆNOSTI! Rid će morati da ide na odmor od par mečeva posle ovog poteza!

Mega je nanela prvi poraz Budućnosti iz Podgorice.

Objavljeno:

Košarkaši Mege, pobedili su košarkaše iz Podgorice rezultatom 78:72, i tako im naneli prvi poraz ove sezone.

Mega je od samog starta igrala samouvereno i bez ikakvog straha. Koristili su svoje prednosti najviše što su mogli, a jedna od tih prednosti je bio Petrušev koji je radio šta je hteo na oba kraja terena.

Naime, posle zakucavanja Petruševa, centar Budućnosti je na iznenađenje svih divljački nasrnuo na centra Mege, udarivši ga pesnicom u grudi. Naravno, sudije su odmah reagovale i poslale na hlađenje Amerikanca čija se supenzija verovatno neće završiti samo na ovom meču.

Filip Petrušev
foto: printscreen/youtube

Njegov divljački potez nije uspeo da poremeti igrače Mege koji su nakon toga nastavili u istom ritmu. Na početku treće četvrtine, imali su u jednom trenutku prednost od 20 poena (48:28). Međutim, košarkaši Budućnosti se nisu predavali, konačno su se razbudili Kobs i Eldžim i napravili seriju od 13:0 (48:41). Cerovina je prekinuo njihovu seriju sa dve vezane trojke uz zvuk sirene i podigao svoju ekipu.

Do kraja se igrala teška utakmica, ali igrači Mege nisu želeli da im se ponovi greška protiv Partizana pa da opet ispuste pobedu iz ruke.

Najefikasniji kod domaćina bio je Petrušev sa 23 poena i 13 skokova. Cerovina je ubacio 10 poena, Mišković i Simonović po 9, a Smit 8 poena. Kod gostiju su dvocifreni bili Edžim sa 22, Ivanović i Kobs sa po 12 poena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.