ODLOŽENA UTAKMICA! Zvezda neće igrati protiv Cedevite zbog korone, Lojd jedan od zaraženih!
Foto: Starsport©

opet ta korona!

ODLOŽENA UTAKMICA! Zvezda neće igrati protiv Cedevite zbog korone, Lojd jedan od zaraženih!

Košarkaši Crvene Zvezde su trebali da igraju protiv košarkaša iz Cedevite, ali se neće odigrati utakmica zbog pozitivnih testova na koronavirus.

Objavljeno:

Crveno-beli su obavestili javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred utakmicu 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, pronašli par osoba pozitivnih i obolelih na koronavirus.

Najbolji strelac tima i junak pobede nad Valensijom je identifikovan kao nosilac virusa na dan meča sa slovenačkim timom, uz ogradu da postoji mogućnost da je još obolelih trenutno u ekipi.

KK Crvena zvezda, Džordan Lojd
foto: Starsport©

- U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mere kućne izolacije - navodi se na zvaničnom sajtu Zvezde.

- Shodno tome, utakmica 11.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom koja je trebalo da se odigra večeras se odlaže, a novi termin biće saopšten naknadno. Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je i Evroliga - dodaju crveno-beli.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.