TRINKIJERI O PARTIZANU SVE NAJLEPŠE: To vam je Kuća slavnih svakog dana! Od svih sam pokušao nešto da ukradem!
Foto: Emilija Jovanović

to je springfild u beogradu!

TRINKIJERI O PARTIZANU SVE NAJLEPŠE: To vam je Kuća slavnih svakog dana! Od svih sam pokušao nešto da ukradem!

Bivši trener Partizana, Andrea Trinkijeri sa lepim sećanjem, se osvrnuo na kratko na svoje vreme u bivšem klubu

Objavljeno: 14:55h

Prošle godine, Partizan i Andrea Trinkijeri su imali odličan odnos. Košarkaši Partizana su igrali dobro, kako u ABA ligi i u Evrokupu, gde su pre prekida takmičenja zbog koronavirusa stigli do četvrtfinala sa najboljim rezultatima u Top 16 fazi.

Pred sam početak nove sezone, Trinkijeri i KK Partizan su se razišli, a on sad trenutno vodi ekipu Bajerna, koji se nalazi ne trećem mestu u Evroligi sa četiri poraza i devet pobeda.

Ipak, Andrea Trinkijeri nije tek tako zaboravio sve lepe trenutke provedene u Partizanu, što potvrđuju njegove reči u podkastu čuvenog Džoa Arlauckasa za Eurohups.

foto: Emilija Jovanović

Italijanski stručnjak ističe da je pokušavao da "ukrade" malo od svih legendi koje su kroz istoriju vodile crno-bele.

- Dok sam bio na klupi Partizana, imao sam priliku da živim u pravoj Kući slavnih. Ona je bila ispred mene apsolutno svakog dana. Igrači, treneri, sve sam ih izučavao i od svakoga sam pokušao nešto da "ukradem". Od Vujoševića, preko Žeravice, Nikolića, Obradovića, pa do Ivkovića. To je stvarno Kuća slavnih! Šta bih uopšte još mogao da kažem? Stvarno sve podseća na Springfild, ali ne na onaj u Masačusetsu... To je Springfild u Beogradu! - izjavio je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak je pre dolaska u Partizan vodio razne ekipe i bio član stučnih štabova, ali je čak četiri godine vodio ekipu Brose Bamberga.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.