BIVŠEM KAPITENU ZVEZDE AMPUTIRANA NOGA: Sa tumorom osvojio titulu sa crveno-belima!
Foto: Starsport©

dramatično

BIVŠEM KAPITENU ZVEZDE AMPUTIRANA NOGA: Sa tumorom osvojio titulu sa crveno-belima!

Kakva priča, kakav borac!

Objavljeno:

Bivšem kapitenu juniora Crvene zvezde Ivanu Ćoroviću otkriven je tumor zbog kog je morala da mu bude ampturiana noga.

Visoki Nikšićanin je za crnogorsku televiziju "Vijesti" govorio o svom životu i bolesti koja mu je prekinula izvanrednu košarkašku karijeru.

Bio sam momak za primer, dobro mi je išla i škola, najviše sam trenirao i dogurao sam čak do kapitena juniorskog tima Zvezde, počeo je priču Ćorović koji je bio kapiten sadašnjim reprezentativcima Srbije Boriši Simaniću, Aleksi Radanovu, Stefanu Đorđeviću...

Tada je počela njegova borba za život.

- Govorili su hematom, nije moglo da se utvrdi. Najveći problem je bio što sam ja igrao sa tim osam meseci. Osvojio juniorsko prvenstvo Srbije i kad je trebalo da počnu pripreme za novu sezonu, za neki moj možda da kažem i bum, otkrio sam problem koji me je pratio i počela je borba za život. U tom trenutku sam se borio za život i nisam mogao da patim za košarkom, ali sigurno da mi se ponekad igra i voleo bih, ali život ima dosta epizoda, u nekoj od njih ću i ja biti uspešniji.

Tumor je najpre lečen hemoterapijama, da bi usledile dve operacije, a na kraju je morala noga da bude amputirana iz kuka.

Ćorović u Crnog Gori nije ostvario invalidninu jer se komisija pozvala na to što nije imao metastaze, a košarkaš nije želeo da se dublje upliće u celu priču.

Ipak, lepo je videti da je i dalje prisutna kod njega želja za životom iako da nije bilo ovog nemilog događaja sada bi možda bio uz rame sa Nikolom Jokićem u NBA ligi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.