NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Real kaznio Zvezdu za greške i odneo pobedu u dramatičnom meču!
Foto: Starsport©

evroliga, 8. kolo

NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Real kaznio Zvezdu za greške i odneo pobedu u dramatičnom meču!

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Zvezda nije uspela - Real je odneo pobedu.

U izuzetno zanimljivom meču u Pioniru, ekipa Pabla Lasa je slavila rezultatom 73:67 i tako ostvarila četvrtu pobedu u Evroligi.

Počelo je konfuznom četvrtinom crveno-belih koji su odmah stekli visoku prednost, međutim Real je vrlo brzo preokrenuo i uspostavio svoju igru.

U nastavku su se razigrali Lojd i Volden, vodili tim kroz drugu deonicu, gde je ekipa Saše Obradovića imala najveću prednost i sve je teklo po planu.

Međutim, u trećoj četvrtini je Real furioznom serijom nadoknadio i prestigao prednost Zvezde, ali ni tu nije bio kraj.

foto: Starsport©

Davidovac, Lojd i Volden su uspeli da se probude i dobrom igrom u poslednjoj deonici ponovo vrate prednost svom timu, ali onda u finišu su crveno-beli imali previše grešaka, što se protiv ovakve ekipe ne prašta.

Na kraju zaslužena pobeda Madriđana, a Crvena zvezda će naredne nedelje ići na noge Olimpiji iz Milana.

Što se strelaca tiče, Lojd sa 22 i Volden sa 16 poena su bili najefikasniji u timu sa Malog Kalemegdana, dok je Tompkins sa 14 bio najraspoloženiji u gostujućem sastavu.

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog".

III ČETVRTINA: C. Zvezda - Real Madrid 53:59

Samo 11 poena Zvezde u trećoj deonici. Gosti su od starta bili rešeni da zaigraju bolje i to im je uspelo. Vrlo brzo su sustigli prednost crveno-belih i prestigli ga, pa tako pred poslednju četvrtinu imaju +6. Očekuje nas uzbudljiva završnica.

1 / 7 Foto: Starsport©

II ČETVRTINA: C. Zvezda - Real Madrid 42:36

Odlična partija izabranika Saše Obradovića. Disciplinovana igra uz sjajne role Džordana Lojda i Kori Voldena daje rezultat i zasluženo crveno-beli imaju prednost na poluvremenu. Lojd ima 13, a njegov "kompanjon" 10 poena. U ekipi Reala je Kerol sa 9 najefikasniji.

I ČETVRTINA: C. Zvezda - Real Madrid 26:21

Izuzetno turbulentan početak meča. Zvezda je sjajno otvorila utakmicu, povela sa ubedljivih 16:5, a onda stala. Madriđani su serijom od 11:0 uzvratili, ali je Volden trojkom na sekund pre kraja deonice postavio rezultat na 26:21. Čini se da crveno-beli mogu do još jedne pobede.

19.00 - Počela je utakmica.

TABELA

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.