ISCRPLJENA ZVEZDA NEMA VREMENA ZA ODMOR: Protiv njih pristupamo kao protiv Asvela i Reala!
Foto: Starsport©

novi meč u ABA ligi

ISCRPLJENA ZVEZDA NEMA VREMENA ZA ODMOR: Protiv njih pristupamo kao protiv Asvela i Reala!

Posle mnogo godina Splićani gostuju u Beogradu

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Saša Obradović rekao da njegovoj ekipi, posle teških mečeva i putovanja poslednje nedelje, treba dobra utakmica protiv Splita.

- Dolazi nam vrlo organizovana ekipa Splita koja ima jasnu viziju šta radi u napadu i u odbrani. Posle iscrpljujuće utakmice protiv Reala i poslednje nedelje putovanja i jakih utakmica treba nam dobra utakmica jer mnoge stvari ne možemo da ispravljamo treningom, već kroz utakmice - rekao je Obradović, prenosi klub.

- U ovom trenutku, samo na taj način možemo da dižemo formu i smanjimo prazne hodove u igri - dodao je trener crveno-belih.

foto: Starsport©

Košarkaši Crvene zvezde nakon dve vezane utakmice u Evroligi, vraćaju se obavezama u regionalnom takmičenju, a meč sedmog kola ABA lige na programu je u nedelju od 19.00 protiv ekipe Splita. Meč se, bez prisustva publike, igra u hali "Aleksandar Nikolić".

- Jesmo u teškoj seriji utakmica Evrolige, ali ovoj pristupamo na potpuno isti način kao i mečevima sa Asvelom i Realom - rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

On je naveo da je Split dobra ekipa, dobro "uklopljena" i da ima karakter što je pokazala u meču protiv Cibone.

foto: Printscreen/Twitter/KK Crvena zvezda

- Zato ćemo morati da pristupimo maksimalno ozbiljno ovoj utakmici, da odigramo čvrsto u odbrani i poštujemo dogovore iz svlačionice. Želimo pobedu, ne bežimo do uloge favorite, ali ćemo morati da je zaradimo na terenu i u dobrom raspoloženju krenemo u novo duplo kolo - rekao je Davidovac.

Zvezdu nakon utakmice protiv Splita naredne nedelje očekuju dva meča u Evroligi kada će gostovati Milanu i Barseloni.

Crveno-beli će u utorak, ako ne bude novog zahteva za odlaganje meča, otputovati za Milano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.