ZVEZDIN MARŠ KROZ FRANCUSKU: Čarobni Lojd i sjajni Volden samleli Asvel za prvu evroligašku pobedu u gostima!
Foto: crvenazvezdakk

evroliga, 3. kolo

ZVEZDIN MARŠ KROZ FRANCUSKU: Čarobni Lojd i sjajni Volden samleli Asvel za prvu evroligašku pobedu u gostima!

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog"

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su slavili u meču odloženog 3. kola Evrolige protiv Asvela rezultatom 89:68.

Crveno-beli nisu najbolje ušli u meč, domaćin je poveo i zadržao prednost nakon prve četvrtine.

U nastavku su se probudili Lojd i Volden i započeli svoj performans koji se nije zaustavljao tokom celog meča. Zvezda je sa +6 otišla na veliki odmor, međutim, niko nije ni smeo da se opusti.

foto: KK Crvena zvezda

Ali, onda je sve na svoje mesto došlo u trećoj četvrtini, kada su ponovo Lojd i Volden pucali iz svih oružja, a doprinos su davali Teri, Rit i ostali košarkaši beogradskog tima.

Nakon trećeg perioda, pobednik se nije dovodio u pitanje. Zvezda je nastavila da igra kao da je meč tek na početku i do kraja su povećavali prednost i uspeli da zabeleže prvu pobedu u gostima ove sezone u Evroligi.

foto: crvenazvezdakk

Što se strelaca tiče Lojd je sa čak 29 poena bio najefikasniji na meču, pratio ga je Volden sa 20, a i Rit je odigrao odličan meč i ubacio 9 koševa.

Sa druge strane, Frimen sa 14, Lajti i Hol sa po 11 poena su bili raspoloženi u francuskom taboru, međutim, uzalud.

Naredni meč crveno-beli igraju već u petak kada im na noge stiže Real Madrid, dok će Asvel svoj susret odigrati protiv Zenita na svom terenu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Sva dešavanja sa ovog meča pratili ste uz "lajv-blog".

III ČETVRTINA: Asvel - C. Zvezda 53:67

Rapsodija Zvezde u Francuskoj! Volden sa 18 i Lojd sa 22 poena razbijaju Asvel i srpski tim ima veliku prednost pred poslednju deonicu. Svaki igrač ekipe iz Beograda daje svoj doprinos i čini se da su veoma blizu treće, a ukupno prve pobede u gostima ove sezone.

II ČETVRTINA: Asvel - C. Zvezda 38:44

Serijom od 7:0 je Zvezda sjajno otvorila drugu četvrtinu i odigrala odlično do samog kraja. Volden, Lojd i Rit su bili vrlo raspoloženi u ovoj deonici i zasluženo doneli prednost svom timu. Lojd je sa 14 poena najefikasniji za sada i igra perfektnu utakmicu.

foto: kkcrvenazvezda.rs

I ČETVRTINA: Asvel - C. Zvezda 21:17

Završen je prvi deo igre u Lionu. Domaća ekipa ima prednost i igra bolje od rivala. Frimen je sa 7 poena najefikasniji u svom timu, a toliko je sakupio i Džordan Lojd u taboru beogradske ekipe. Asvel je pogodio 4 trojke iz 8 pokušaja u prvoj četvrtini, dok su crveno-beli šutirali 2/3.

SUDAR: Kratki prekid na meču zbog bizarne situacije. Naime, Lojd je u svom prodoru doveo do toga da se košarkaš Asvela i sudija sapletu, a arbitar je izvukao deblji kraj, međutim, uspeo je da nastavi meč.

20.45 - Počela je utakmica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.