ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Filipovski otkrio da li Partizan dovodi pojačanja i zašto se nije čuo sa Duletom Vujoševićem!
Sašo Filipovski, Foto: Starsport©

stigao je!

ŠTA ĆE REĆI GROBARI? Filipovski otkrio da li Partizan dovodi pojačanja i zašto se nije čuo sa Duletom Vujoševićem!

Promocija novog trenera

Objavljeno: 14:39h

Partizan je promovisao novog trenera Saša Filipovskog, koji je otkrio detalje kako je došao u Humsku.

Ranije je sarađivao sa legendarnim Duškom Vujoševićem, kome je bio asistent u CSKA Moskvi. Ipak, Filipovski se nije konsultovao sa Vujoševićem prilikom dolaska u Partizan.

- Sa Duškom se nisam čuo. Imamo dobre odnose, ali hteo sam da sam donesem odluku. Nisam mnogo razmišljao. Znam da je Partizan veliki klub, a Srbija zemlja košarke, tako da se osećam odlično. Velika mi je čast i obaveza da dajem svoj maksimum na svakom treningu.

Sve navijače je najviše zanimalo da li će Partizan dovoditi neka pojačanja. Filipovski je oktrio da neće dovditi nikoga.

- Za sada igrači daju svoj maksimum i to što imamo pokušavamo da izvučemo najbolje. Za sada nema nikakve promene - rekao je Filipovski, koji je veoma srećan što je preuzeo velikana srpske košarke.

- Partizan je veliki klub, mnogo puta sam dolazio ovde i osećao sam se odlično. Ukazana mi je velika čast i obaveza. Što se tiče igrača, za sada ne planiramo promene - rekao je novi trener i dodao:

- Ako si spreman i daješ sve od sebe, ne treba da se plašiš. Neću obećavati ništa, jer ko obećava, uvek je dužan. Verujem da su navijači Partizana mudri i pametni, znaju da su šesti igrač i koliko je situacija sa kovidom teška, a naročito znaju košarku. Na meni je da radim na terenu i verujem da će i to prepoznati. Kad sam dobio poziv, razmislio sam, prespavao i odlučio da dođem da radim - zaključio je Filipovski.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.