ŠTA ĆE BITI SA STEFANOM BIRČEVIĆEM? Rizičan potez bivšeg košarkaša Partizana!
Stefan Birčević, Foto: Starsport©

otkriveno

ŠTA ĆE BITI SA STEFANOM BIRČEVIĆEM? Rizičan potez bivšeg košarkaša Partizana!

Evo šta je rekao o svojoj budućnosti

Objavljeno:

Odlazak Stefana Birčevića iz Partizana je bio prilično iznenađujući za veliki deo sportske javnosti. Bilo je raznih priča oko njegovog napuštanja crno-belih, ali sada je sve to iza reprezentativca Srbije koji i dalje nema novi klub.

Kako kaže za B92, strpljivo čeka ponudu.

- Sve do sada što je bilo nije bilo primamljivo. Na sve to verovatno utiče i ova situacija. Da je bilo pre pet godina prihvatio bih neke ponude, ali sada već kad imam 30 godina i spreman čekam nešto malo bolje. Neću da žurim. Malo ću da reskiram, kako se kaže, pa ćemo da vidimo dokle će to doći - rekao je Birčević za B92.net.

foto: Starsport©

Birčević je svoje slobodno vreme iskoristio da se posveti radu sa mladđim selekcijama i stvarnaju novih košarakaša, pa je tako na Državnom finalu Sportskih igara mladih u Brzeću dodelio medalje najboljim ekipama u baksetu 3 na 3.

- Đura (PR SIM Slobodan Đurić, prim. aut) je krivac za to. U Sokobanji sam bio na odmoru, upoznao sam Đuru i on me ubacio kao promotera. Posle sam se čuo sa njim za ovu godinu. Dosta gradova je odložilo Igre pa smo uspeli da dovedemo igre u moj grad Lazarevac, što nam je bila velika čast. A kasnije, pošto sam bio tu blizu u tazbini u Trsteniku, uspeo sam da izdvojim vreme i da dođem na zvršnicu. Kada su deca u pitanju uvek sam rad da izdvojim vreme da pomognem", kaže krilni centar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.