JOKIĆ ODMAH ODGOVORIO PORTERU NA PROZIVKE: Srbin objasnio 'rukiju' zašto sve lopte idu na njega i Marija!
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Youtube/NBA Playoffs 2020

NE KAČI SE SA DŽOKEROM!

JOKIĆ ODMAH ODGOVORIO PORTERU NA PROZIVKE: Srbin objasnio 'rukiju' zašto sve lopte idu na njega i Marija!

Mladi Majkl Porter Džunior opleo je po Majku Melounu jer su sve lopte išle u ruke Jokića i Marija u drugom poluvremenu meča sa Klipersima

Objavljeno:

Nikola Jokić se oglasio posle poraza od Los Anđeles Klipersa u četvrtom meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige. Klipersi su poveli sa 3-1 u seriji i potrebna im je još samo jedna pobeda za plasman u finale Zapada.

- U prvoj četvrtini smo protok lopte u prvoj četvrtini, bilo je otvorenih šuteva. U trećoj se nismo pomerali, nije bilo blokada. Bilo je drugačije. Oni su bili agresivni, mislim, oni su agresivni su već četiri utakmice pa nas nisu iznenadili. Trebalo je da bolje uradimo naš posao - rekao je Jokić i dodao:

- Oni su bili odlični u odbrani, mi u trećoj četvrtini nismo napadali reket, iako su oni bili u bonusu. Moramo da budemo agresivniji i da napadamo više.

Majkl Porter Džunior
Majkl Porter Džunior foto: AP

Trener Majkl Meloun je istakao da su igrači posle meča bili frustrirani u svlačionici.

- Niko ne voli da gubi, igramo na na najvišem nivou protiv jednog od najboljih timova u NBA. Treba da se opustimo i da uživamo u trenutku. Svi stavljaju pritisak. U sledećoj utakmici moramo da pobedimo ili idemo kući. To mene opušta, moramo biti malo opušteniji i ne stavljati toliko pritiska na sebe.

Njegov mladi saigrač Majkl Porter je kritikovao trenera Melouna zbog toga što lopte uglavnom idu ka Jokiću ili Mariju.

- Klipersi rade mnogo različitih stvari u odbrani. Rade odličan posao. Sva petorica igrača, ne možeš izdvojiti jednog da greši. Sva petorica moraju da rade na otvorenom šutu - istakao je Jokić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.