KLIPERSI ODSEKLI OSTATAK NAGETSA OD JOKIĆA: Denver pred eliminacijom, ponovo im treba čudo!
Foto: EPA/Erick S Lesser

NBA, plej-of

KLIPERSI ODSEKLI OSTATAK NAGETSA OD JOKIĆA: Denver pred eliminacijom, ponovo im treba čudo!

Ekipa iz Los Anđelesa sada ima prednost od 3-1 u pobedama i samo još jedna im nedostaje za finale konferencije

Objavljeno: 06:11h

Posustali su Nagetsi! Denver je izgubio od Klipersa 96:85u četvrtom meču polufinalne serije na Zapadu i sada se nalazi u teškoj situaciji.

Tim iz Los Anđelesa vodi 3-1 u pobedama i ekipi iz Kolorada će biti potrebno čudo da bi napravila još jedan preokret kakav je isti napravila u prvoj rundi protiv Jute.

Jednostavno, čini se da je u ovom susretu iscpljenost uzela svoj danas za četu Majka Melouna, što se videlo već posle nekoliko uvodnih minuta kada nisu mogli da pohvataju konce svoje igre, pre svega u napadu, pa su čak prvu četvrtinu završili sa samo 12 postignutih poena.

Do poluvemena su uspeli koliko-toliko da se podignu i odu sa -8, ali svi koji su gledali meč, bilo im je jasno da će Nagetsi teško uspeti da se uzdugnu iz ovoga.

U drugom poluvremenu Klipersi su se ponovo vratili, prvo na dvocifrenu prednost, a potom i na preko 15 razlike i sve je bilo tada izgubljeno, ostalo je još samo da se posao odradi rutinski do kraja.

Nikola Jokić je ponovo dao sve od sebe sa 26 poena i 11 skokova i 6 asistencija, ali opet je bila nedovoljna pomoć saigrača.

Prvi iza njega je bio Marej sa 18 poena, pa potom Porter Džunior sa 15, ali sa samo 5 poena u drugom poluvremenu.

Kliperse su predvodili fantastični Kavai Lenard kome je jedna asistencija nedostajala za tripl-dabl, 30 poena, 11 skokova i 9 efektivnih dodavanja. Herel se podigao i dodao 15 poena, 12 je ubacio Vilijams, a po 11 Moris i Zubac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.