ANDREA TRINKIJERI SE PROPISNO OBRUKAO: Abaligaš razbio Bajern - neprijatno nam je šta su mu uradili!
Andrea Trinkijeri, Foto: Emilija Jovanović

UNAKAZILI GA

ANDREA TRINKIJERI SE PROPISNO OBRUKAO: Abaligaš razbio Bajern - neprijatno nam je šta su mu uradili!

Tako mu je to kad je otišao iz Partizana u potrazi za boljim novčanim statusom

Objavljeno:

Novi trener Bajerna Andrea Trinkijeri imaće dosta posla da uigra sastav, iako je doveo dosta . Ekipa doskorašnjeg trenera Partizana u sredu je gostovala Cedeviti Olimpiji u Ljubljani i u hali "Stožice" doživela ubedljiv poraz. Slovenački tim je nadigrao Nemce i pobedio rezultatom 82:65 (24:20, 25:12, 19:18, 14:15).

Najefikasniji u domaćoj ekipi Jurice Golemca bio je bivši igrač Mege Kendrik Peri sa 14 poena, a dvocifreni su bili i srpski centar Ivan Marinković, sa 13 poena, koliko je ubacio i još jedan bivši igrač Primorske, Alen Hodžić .

Efikasni među domaćima bili su i povratnik u ABA ligu, hrvatski plejmejker Roko Leni Ukić (11), kao i kapiten Slovenaca, Jaka Blažić (10).

foto: Emilija Jovanović

Utakmica u Stožicama organizovana je i kao promocija domaće ekipe, a u dvorani je bilo dovoljno prisustvo do 500 ljudi.

Bajern će pripreme nastaviti kontrolnom utakmicom protiv Monaka u subotu u svom Audi domu. Duel Trinkijerija i ekipe Zvezdana Mitrovića, koji je nasledio Sašu Obradovića u kneževini, biće zatvoren za javnost.

- Još smo u procesu i to je najvažnija stvar. Zbog manjih povreda još nismo imali sve igrače na terenu istovremeno. Nažalost, to nas zaustavlja i zato smo još daleko od toga da budemo perfektni. Ipak, momci koji mogu da treniraju naporno to rade dobro - rekao je Trinkijeri o svom timu, pred kojim je i evroligaški pripremni turnir u Valensiji.

U sredu je prvu kontrolnu utakmicu na pripremnom turniru u Turskoj odigrala Crvena zvezda i rutinski je pobedila Turk Telekom, dok će Partizan u četvrtak igrati drugi "vezani" meč protiv Kluža.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.