MAJSTORICA MORA DA ODLUČI, DRUGAČIJE NIJE MOGLO: Reptorsi se izvukli posle 2 produžetka!
Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA, plej-of

MAJSTORICA MORA DA ODLUČI, DRUGAČIJE NIJE MOGLO: Reptorsi se izvukli posle 2 produžetka!

Između Reptorsa i Seltiksa će na kraju presuditi sedma utakmica

Objavljeno:

Biće majstorice u drugom polufinali istočne konferencije. Posle 2 produžetka šampioni iz Toronta uspeli su da izbore sedmu utakmicu u seriji protiv Bostona.

Reptorsi su u 6. meču upisali trijumf 125:122 i izjednačili seriju na 3-3 u pobedama, pa ćemo tek za 2 noći saznati ko će ići na Majami u finalu Istoka.

Norman Pauel je bio meč-viner za Reptorse, jer je preuzeo odgovornost u poslednjem minutu i postigao ključne poene za svoj tim, pošto je na ulasku u poslednji minut drugog produžetka pri 118:117 postigao koš uz faul.

Odveo je tada svoju ekipu na +4, da bi nakon njega Lauri postigao poene da održi tu prednost i onda 5 sekundi pre kraja je ponovo Pauel pogodio oba slobodna bacanja i razrešio svaku dilemu.

Prethodno su u regularnih 48 minuta obe ekipe imale priliku da dođu do trijumfa kada je rezultat bio 98:98 sa kojim se ušlo u poslednji minut, ali niko nije mogao da sprovede svoj napad do kraja.

Kajl Lauri je vodio svoju ekipu tokom čitavog meča kako poenterski sa 33 poena, tako i u ostalim segmentima igre sa 8 skokova i 6 asistencija. Pratio ga je pomenuti Pauel sa 23 poena, a odmah za njima je bio Van Flit sa 21 poenom, 9 skokova i 7 asistencija. Dabl-dabl je upisao Anunobi sa po 13 poena i 13 skokova.

Kod Bostona Tejtum je vukao koliko je mogao sa 29 poena, 14 skokova i 9 asistencija. Markus Smart je dao maksimalni doprinos sa tripl-dablom od 23 poena, 11 uhvaćenih lopti i 10 asistencija, a najefikasniji je bio Džejlen Braun sa 31 poenom.

Ipak, Seltiksima su falili poeni sa klupe, jer su ukupno doprineli sa 16 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.