JOKIĆ NE ZNA DA LI JE KORONA OSTAVILA NEKE POSLEDICE KOD NJEGA: Hoću samo da igram, koliko god treba!
Foto: AP

O borbi s koronom

JOKIĆ NE ZNA DA LI JE KORONA OSTAVILA NEKE POSLEDICE KOD NJEGA: Hoću samo da igram, koliko god treba!

Srpski košarkaš nema straha od eventualnog izbijanja epidemije u "mehuru" u Orlandu

Objavljeno:

Nikola Jokić je preležao koronavirus tokom boravka u Srbiji, a u međuvremenu se vratio u SAD i priključio ekipi Nagetsa koja se sprema za nastavak NBA sezone posle skoro petomesečnog prekida.

Najbolji srpski košarkaš je ponovo razgovarao s novinarima o svom iskustvu s virusom koji kosi čovečanstvo i pričao je o eventualnim posledicama koje je ostavio na njega.

- Ne mogu da kontrolišem i ne želim da mislim o tome. Imamo doktore kojima je to posao i rade ga na veoma visokom nivou. Svaki dan se testiramo. Šta god nam zatreba klub može da nam pruži, svaki iz NBA lige. Nisam zabrinut, nadam se da se ništa neće dogoditi - rekao je Jokić.

foto: Profimedia

Pre povratka treninzima svi igrači koji su bili pozitivni na Kovid-19 morali su da prođu kardiološke testove, u skladu sa podacima i bezbednosti o zdravlju takmičenja.

- Ne znam koliko minuta i koliko ću igrati, ali želim da budem na terenu i vidim kako će sve da izgleda. Samo da osetim teren i trčim, igram košarku... Mogu da igram koliko god je potrebno - zaključio je.

NBA liga se nastavlja za nedelju dana, a Denver sa Jokićem prvi meč igra protiv Majami Hita.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.