RAZOTKRIVENA VELIKA FARSA OKO NEMANJE DANGUBIĆA: Radi se o ONOJ fotografiji sa južne tribine!
Nemanja Dangubić pred punim Pionirom Delija, Foto: Filip Plavčić

SAD JE SVE JASNO

RAZOTKRIVENA VELIKA FARSA OKO NEMANJE DANGUBIĆA: Radi se o ONOJ fotografiji sa južne tribine!

Veliki deo sportske javnosti verovao je u verodostojnost te fotografije

Objavljeno:

Novi košarkaš Partizana Nemanja Dangubić već se nekoliko dana nalazi u žiži košarkaške javnosti, ponajviše jer se njegovo ime konstantno spominje kao osveta za prelazak Korija Voldena u redove ljutog rivala Crvene zvezde.

Kao što je poznato, Dangubić je posle Mega Bemaksa (tadašnjeg Mega Leksa) igrao četiri sezone u klubu sa Malog Kalemegdana, ali je posle nekoliko epizoda u inostranstvu i teške povrede u dresu Estudijantesa, odlučio da karijeru oživi u crno-belom dresu, o čemu se govorilo već nekoliko sezona.

Glavni razlog za takve tvrdnje šire, neupućene javnosti, bila je ova fotografija:

Nju je sada na svoj Instagram podelio novinar BC Partizan TV - Vladan Tegeltija, dobro upućen u dešavanja u crno-belom svetu, koji je istakao da na toj navijačkoj fotografiji sa južne tribine zapravo nije Nemanja.

- Inače "Urbana legenda" o fotografiji Nemanje, svojevremeno u kopu grobara u Pioniru koju mi često šaljete u poslednje vreme, nije istinita. Lično sam imao priliku da upoznam momka koji neodoljivo liči na novu akviziciju Partizana koji je uslikan. Puno uspeha i sreće u Partizanu, da te povrede mimoiđu - napisao je Tegeltija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.