DANGUBIĆ POTPISAO ZA PARTIZAN: Ovo su njegove prve reči po dolasku u večitog rivala svog bivšeg kluba!
Nemanja Dangubić, Foto: Saša Pavlić Koky

OGLASIO SE

DANGUBIĆ POTPISAO ZA PARTIZAN: Ovo su njegove prve reči po dolasku u večitog rivala svog bivšeg kluba!

Sve je ozvaničeno

Objavljeno: 11:16h

Nekadašnji košarkaš Bajerna, Estudijantesa, Crvene zvezde i Mega Bemaksa Nemanja Dangubić će od naredne sezone nositi dres Partizana.

Dvesta četiri centimetra visoki krilni košarkaš novi je igrač crno-belih. Doskorašnji igrač Estudijantesa, kojeg je 2014. godina na NBA draftu izabrala Filadelfija, rođen je 1993. godine u Pančevu, a do sada je igrao za minhenski Bajern, Crvenu zvezdu MTS, Mega Bemaks i Hemofarm.

U mlađim selekcijama, Dangubić je branio boje reprezentacije Srbije sa kojom je osvojio dve srebrne medalje, na Evropskom prvenstvu u za uzrast do 18 godina, odnosno Svetskom prvenstvu za uzrast do 19 godina.

- Jako sam srećan što ću biti deo tima i organizacije Partizana. Poznajem dosta novih saigrača od ranije, sa nekima sam igrao zajedno na početku karijere i poznajem ih jako dugo. Takođe, od ranije, iz reprezentativnih selekcija, poznajem i stručni štab. Radujem se radu sa trenerom Vladom Šćepanovićem, srećan sam i vrlo motivisan pred novu sezonu - izjavio je Nemanja Dangubić, nakon potpisivanja ugovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.