MILUTINOV O TOME ZAŠTO NIJE OTIŠAO U NBA: Nikada me nisu ni zvali da odem, za mene je Jokić najbolji Srbin!
Foto: Dado Đilas

izjava

MILUTINOV O TOME ZAŠTO NIJE OTIŠAO U NBA: Nikada me nisu ni zvali da odem, za mene je Jokić najbolji Srbin!

Milutinov je draftovan od strane San Antonio Sparsa kao 26. pik na draftu 2015. godine

Objavljeno:

Nikola Milutinov će u naredne tri sezone nositi dres moskovskog CSKA.

Srpski centar je u razgovoru za „Eurohoops“, istakao da je napravio pravi potez i da se raduje sledećoj sezoni.

– Jedan od najvećih evropskih klubova, ako ne i najveći. Srećan sam i uzbuđen. O timu sam čuo mnogo lepih stvari, das u kao porodica i da im je organizacija odlična. Baš se radujem sledećoj sezoni - rekao je Milutinov za „Eurohoops“.

Doskorašnji centar Olimpijakosa smatra da je najbolji srpski igrač u istoriji Nikola Jokić zbog jedinstvenosti u igri i uspesima u NBA.

– Veoma teško je tako nešto odrediti jer smo tokom godina imali toliko asova. Ako baš morm, izabrao bih Nikolu Jokića. Kada se vidi šta je već ostvario u NBA, teško da neko može biti ispred njega. Možda ga neko u budućnosti pretekne, ali za sada mislim da je to Nikola. Vidi se koliko on razume košarku, jednostavno ima neverovatan osećaj za kretanje saigrača i protivnika na terenu. Jedinstven je igrač, na svetu ne može da radi to što on radi.

foto: Starsport©

Milutinov je draftovan od strane San Antonio Sparsa kao 26. pik na draftu 2015. godine. O NBA ne razmišlja, jer Sparsi nsu pokazali volju da ga dovedu.

– Oni me nikada nisu ozbiljno pozvali da dođem tamo. Ne mogu tamo da odem sam, mora neko da me pozove. Trenutno o tome ne razmišljam, imam dug ugovor sa CSKA i želim da sa njima osvojim makar jedan trofej u Evroligi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.