IZVINJENJE DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Otkrio sam da on nije slao pismo Vučiću!
Foto: Nebojša Mandić

pogrešio je!

IZVINJENJE DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Otkrio sam da on nije slao pismo Vučiću!

"Posle te emisije javio mi se Šoštar i rekao da to nije tačno i pošto nisam želeo da to raspravimo preko telefona, seli smo na kafu", rekao je bivši trener Partizana

Objavljeno: 19:13h

Legendarni Duško Vujošević je uputio izvinjenje bivšem predsedniku VK Partizanan Aleksandru Šoštaru za reči koje je izrekao u emisiji "Dođite na stadion" koju vodi Željko Pantić.

Izvinjenje Vujoševića prenosimo u celosti.

- Rekao sam, da je u vreme moje kampanje sa najviše pozicije u Partizanu, a povodom hendikepa klubova JSD u odnosu na SAD Crvena zvezda, Šoštar poslao pismo Vučiću da se ograđuje od moje kampanje i da neće da vaterpolo klub i on budu taoci jednog čoveka.

- Posle te emisije javio mi se Šoštar i rekao da to nije tačno i pošto nisam želeo da to raspravimo preko telefona, seli smo na kafu.

Način kako sam saznao tu informaciju mi apsolutno zatvara usta, a posle razgovora i kafe sa Šoštarom, moj utisak posle razgovora je da on nije slao to pismo Vučiću i na ovaj način mu se izvinjavam.

- Moralno je bilo da, pošto sam saznao tu informaciju od izvora , da ga pozovem i da popričamo. A pošto to nisam uradio, onda je ovo način da demantujem i da mu se izvinim - rekao je Vujošević za Danas konferens centar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.