VELIKA NEPRAVDA PREMA PARTIZANU: Ova odluka nije dobra za košarku, ali jedna stvar će oduševiti sve Grobare!
Vujošević i Bogdanović, Foto: Starsport©

predvideo je!

VELIKA NEPRAVDA PREMA PARTIZANU: Ova odluka nije dobra za košarku, ali jedna stvar će oduševiti sve Grobare!

- Nije dobro za evropsku košarku da se tako donose odluke, a nisu dobri ni ti desetogodišnji ugovori - rekao je Vujošević za Sport Klub.

Objavljeno:

Legendarni trener Partizana Duško Vujošević je predvideo odluku Evrolige da se takmičenje neće nastaviti i da će Crvena zvezda i sledeće sezone biti član elitnog košarkaškog takmičenja.

Vujošević smatra da ovakva odluka nije dobra po košarku.

Kada je reč o 11 klubova sa A licencom, to nije dobro za košarku, ali oni nisu bili sporni. U principu ne volim kada se stvar rešavaju za zelenim stolom, bilo je najnormalnije kada je u pitanju region da se odredi turnir, neki model takmičenja kojim bi se došlo do šampiona ABA lige, koji bi onda predstavljao region u Evroligi - rekao je Vujošević za Sport Klub i dodao:

Novim sponzorom Gaspromom menja se pozicija Zenita, on bi mogao da bude 12. ekipa koja dobija ugovor. Predvideo sam u intervjuu za list Danas da se neće igrati i da će Zvezda dobiti vajld kard. Nije dobro za evropsku košarku da se tako donose odluke, a nisu dobri ni ti desetogodišnji ugovori - rekao je Vujošević za Sport Klub.

On smatra da je Partizanu učinjena nepravda, ali je rekao da će Grobari biti uz svoj tim, iako neće igrati u Evroligi naredne sezone.

“Apsolutno je nepravedno prema Partizanu, a koliko ja poznajem Partizanovu publiku, ona se neće predati i tek će sada podržavati klub više - zaključio je Vujošević za Sport Klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.