MAJCI DRAŽENA PETROVIĆA JE NEPOZNATI ČOVEK PREDVIDEO NJEGOVU SMRT: Pokušala sam da skočim s terase kad sam čula!
Biserka Petrović je pričala o najvećoj tragediji koja ju je zadesila, Foto: Profimedia

pokušala da se ubije

MAJCI DRAŽENA PETROVIĆA JE NEPOZNATI ČOVEK PREDVIDEO NJEGOVU SMRT: Pokušala sam da skočim s terase kad sam čula!

Prisetila se svakog trenutka kada su joj te noći saopštili užasnu vest o njegovoj pogibiji

Objavljeno:

Biserka Petrović, majka tragično nastradalog Dražena Petrovića, biće nova gošća emisije "Majke šampioni" na "Areni sport".

Nažalost, Biserka je kao i majka Harisa Brkića doživela najveću tragediju koja može da se dogodi roditeljima, izgubila je sina.Dražen je poginuo u saobraćajnoj nesreći, Biserka je izgubila sina a košarka jednog od najboljih košarkaša sveta.

Gospođa Petrović nakon pogibije sina, utehu je pronašla u čuvanju uspomene na svog sina, govorila je o susretu sa Vlade Divcem posle mnogo godina. Kaže da često plače ali da ne želi da bilo ko vidi njene suze.

Biserka Petrović
Biserka Petrovićfoto: Beta

- Bilo je oko ponoći kada je zazvonio telefon. Javila sam se i glas sa druge strane je pitao da li je to stan Dražena Petrovića. Kada sam rekla da jeste, rekli su mi "Vaš sin je poginuo". Pokušala sam da skočim sa terase kada sam to čula i bez preterivanja suprug me je u poslednjem trenutku ščepao i spasao život. Moj drugi sin je sa još nekoliko prijatelja nadajući se da vest nije tačna, pokušavao da proveri šta se dogodilo. Nažalost, potvrdili su da je istina i da je Dražen poginuo - rekla je Biserka Petrović. Ostaje velika žal zbog toga što Dražen nije imao dece, kako bi barem tako, kroz potomstvo živela uspomena na njega. Dosta zanimljiv segment emisije odnosio se na priču o tome kako je Draženova majka upoznala osobu koja je predvidela smrt njenog sina.

Dražen Petrović je poginuo u saobraćajnoj nesreći
Dražen Petrović je poginuo u saobraćajnoj nesrećifoto: Printscreen/Twitter/@NBAHistory

- Dok je još Dražen bio živ, u Zagrebu sam u nekom društvu upoznala čoveka koji me je pitao „Šta će ove dve žene uz Dražena“. Govorio je o njegovim saputnicama u vreme tragedije.

Za volanom je bila Draženova tadašnja devojka, nemačka manekenka mađarskog porekla Klara Salanci, a u automobilu se nalazila i turska košarkašica Hilal Edebal, koja je doživela teške povrede mozga i koju je posle mnogo vremena i osam godina provedenih u komi, Biserka upoznala u Istanbulu i razgovarala sa njom.

- Čovek za koga se ispostavilo da je znao da će Dražen poginuti kasnije je rekao gospođi Petrović: „Čak i da sam Vam rekao da će se dogoditi tragedija, Vi to ne biste mogli da sprečite - otkriva Biserka. Petu epizodu emisije „Majke šampioni“ možete pogledati večeras od 21h na TV Arena sport 1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.