SLOVENAČKA ZVEZDA OBOŽAVA VUJOŠEVIĆA: Dao mi je ulogu lidera, vratio mi je bezobrazluk, ali nije bilo lako!
Foto: Saša Pavlić Koky

ispovest

SLOVENAČKA ZVEZDA OBOŽAVA VUJOŠEVIĆA: Dao mi je ulogu lidera, vratio mi je bezobrazluk, ali nije bilo lako!

Košarkaš madridskog Reala na pozajmici u Huventudu gostovao je u podkastu Sport kluba i za početak otkrio kako je došlo do saradnje sa bivšim trenerom Partizana

Objavljeno:

Klemen Prepelič je sa Slovenijom osvojio zlato na Eurobasketu 2017. godine, a kako kaže najveće zasluge za njegove dobre igre idu na račun Duška Vujoševića i Igora Kokoškova.

Košarkaš madridskog Reala na pozajmici u Huventudu gostovao je u podkastu Sport kluba i za početak otkrio kako je došlo do saradnje sa bivšim trenerom Partizana.

– Tog leta sam promenio agenciju i počeo sam da sarađujem sa mojim sadašnjim agentom. Oni su me pitali šta želim i ja sam rekao da želim ekipu koja ima ambicije, da igram dve utakmice sedmično i da imam trenera koga ću poštovati jer sam znao da mi treba čvrsta ruka. Nije bila idealna situacija, u smislu da su sve tri moje želje bile ispunjene. Nisam igrao dve utakmice nedeljno jer nismo učestvovali u nekom evropskom takmičenju. Ali, bio sam u ekipi koja je svojevremeno osvojila Evroligu i imao sam Duleta za trenera, koji je veliko ime.Kada me je nazvao, nisam mnogo razmišljao. Finansijski je opcija bila zuzetno dobra i kada mi je Dule rekao da želi da budem lider, nisam se dvoumio. Znao sam da je to ista priča kao Zmago i bio sam spreman za takve treninge, rekao je Prepelič.

foto: AP

Usledile su sjajne igre na Evropskom prvenstvu.

– Zasluge mogu da dam Duletu i Igoru Kokošovu. Dule je čovek koji mi je vratio samopouzdanje i bezobrazluk koji je bio u meni, ali potisnut. Bilo je mnogo rada. Nije bilo lako, ali ja sam bio spreman na to, znao sam da će biti teško. Ali, isto tako sam znao da mi je potrebno tako nešto za povratak na normalan nivo. Onda je došlo to Evropsko prvenstvo koje je sve okrenulo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.