SAŠA ĐORĐEVIĆ NAPUŠIO AMERIKANCE KOJI ŽELE DA POBEGNU ZBOG KORONAVIRUSA: To je obično s**nje!
Saša Đorđević je rekao šta misli o zahtevu američkih košarkaša, Foto: Starsport©

bivši selektor im očitao lekciju

SAŠA ĐORĐEVIĆ NAPUŠIO AMERIKANCE KOJI ŽELE DA POBEGNU ZBOG KORONAVIRUSA: To je obično s**nje!

Legendarni Srbin je poručio da bi trebalo da se više ugledaju na glavnog lika iz filma "Hrabro srce"

Objavljeno:

Aleksandar Saša Đorđević je reagovao nakon što su brojni američki košarkaši koji igraju za italijanske klubove zatražili da zbog pandemije koronavirusa i prekida košarkaškog prvenstva budu pušteni da otputuju u SAD i budu sa svojom porodicama.

Bivši selektor Srbije se tim povodom oglasio u italijanskim medijima i istakao da bi u ovim trenucima svi trebalo da se ugledaju na glavnog lika iz filma "Hrabro srce", Vilijama Volasa.

- U ovakvoj situaciji inspiraciju treba tražiti u filmu Hrabro srce. To je model vođe, a ne kao recimo Napoleon koji bi bio na sigurnom dok je vojnicima naređivao napade. Hrabro srce (Vilijam Volas) bi naredio napad i odmah bi bio sa svojim vojnicima. Želeo bih zahvaliti svojim igračima i osoblju, zasad nismo imali nikakvih problema. Međutim, kad čujem za ove probleme s Amerikancima pa to je za mene obično s*anje. Zašto da nas dele pasoši dok smo u isto vreme jedna ekipa? Mi smo Italijani, Srbi, Amerikanci... Mi smo ekipa! Nema razlika u grupi! Naš je dom tamo gde radimo, ovo je naše mesto. To se zove profesionalizam - poručio je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.