ŠTA JE ONO ŠTO SVAKI STILIZOVANI MUŠKARAC MORA DA IMA: Ovi komadi garderobe i obuće su neizostavni!
Foto: Profimedia

must have

ŠTA JE ONO ŠTO SVAKI STILIZOVANI MUŠKARAC MORA DA IMA: Ovi komadi garderobe i obuće su neizostavni!

Sa ovim modelom nećete pogrešiti kada su u pitanju dnevne ili večernje kombinacije za izlazak

Objavljeno: 17:19h

Stilizovani muškarci se vode politikom kvalitet, ne kvantitet. Oni ne kupuju često, već uvek ulože novac i investiraju u klasične modele garderobe i obuće koji će uvek biti moderni.

Mext pantalone su omiljene mnogima. Klasičnog su kroja, ali zanimljivog dezena. Sa ovim modelom nećete pogrešiti kada su u pitanju dnevne ili večernje kombinacije za izlazak. Udobne su, pamučne, te su odličan izbor za svaki dan. Možete izabrati da li ih želite u sivoj ili bež boji. OVDE ih možete poručiti po sniženoj ceni od 2.990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo
foto: Promo

Frappoli je klasična bela košulja, neizbežna u svakom muškom ormanu, koja ide uz apsolutno svaki stil- pantalone i farmerke. Možete izabrati da li vam više odgovara da bude u beloj, plavoj ili marin plavoj boji. Poručite je OVDE po ceni od 2.890 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502.

foto: Promo

Za aksesoar možete da odaberete prelepi pleteni kaiš teget boje, napravljen od 100 odsto prirodne kože. Možete ga poručiti OVDE za samo 2.690 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Cipele M. Cassetti su svečane, elegantne, ručno izrađene i ručno bojene. Gde god se u njima pojavite nećete biti nezapaženi. Možete izabrati između sive, sjajne teget i plave boje. Možete ih naručiti OVDE po ceni od 13.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

* Celokupan asortiman odeće i obuće visokog kvaliteta možete videti OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.