NO TRIPLA, TEODOSIĆ! DANILOVIĆ BI PENETRAZZIONE I PARTITA FINITO! Urnebesan dijalog Italijana i Srba u taksiju
Predrag Danilović i Miloš Teodosić, Foto: Starsport©

CRTICE IZ BOLONJE

NO TRIPLA, TEODOSIĆ! DANILOVIĆ BI PENETRAZZIONE I PARTITA FINITO! Urnebesan dijalog Italijana i Srba u taksiju

- Volden? Drogata, drogata - uzvikuje taksista iz Bolonje gestikulirajući rukama

Objavljeno:

Sport zaista ume da spoji ljude, a bogami, i da prenebregne jezičke barijere.

Košarka je odavno univerzalni jezik, poput fudbala, a to se dokazalo i pre par nedelja kad je Partizan gostovao u Bolonji i slavio protiv Virtusa posle magične partije Korija Voldena, ali i grešaka Miloša Teodosića, koji je prvo izgubio loptu, a onda i promašio trojku za trijumf pri rezultatu 84:82 za crno-bele.

Četvorica navijača Partizana, koji su se iz Vranja uputili u ovaj prelepi italijanski grad, podelila su s redakcijom Espresa ultrazanimljivu priču iz jednog taksija, tačnije iz razgovora s taksistom koji ih je vozio na aerodrom jutro posle utakmice.

- Mi se vozimo ka aerodromu, taksista pita: "Kojim dobrom u Bolonji?" Mi kažemo: "Gledali Partizan-Virtus". On će na to: "Pa i ja sam bio tamo". Pokazuje nam masku mobilnog, na njoj znak V, Virtusov logo. Pitamo ga za Danilovića, on kaže: "Aaa, GRANDE Saša! Kad ga pomenem počnem da se ježim! Zadnji napad, Partizan vodi pola koša, Teodosić šutira trojku. No tripla, Teodosić! Da je tu bio Danilović, bilo bi "penetrazzione", falli, tiri liberi i partita finito! GRANDE Saša!" - otkrivaju za Espreso.co.rs ovaj urnebesan dijalog Vranjanci Deki, Džordan i Bale.

Danilović i Đorđević
Danilović i Đorđević foto: Marina Lopicic

Tu nije bio kraj interesantnom razgovoru s Italijanom:

- Pita taksista: "Kako se zvaše onaj vaš bek? Holden?" Mi mu kažemo: "Ne, Volden". "A, da, Volden. Pratim ga ja. Obično daje tre punti, kvatro punti, a sinoć trenta punti. Drogata, drogata!", uzvikuje taksista gestikulirajući rukama da se ovaj naš drogira. Ljut kao ris što ih je Kori opleo prethodne noći. Mi u taksiju padamo u nesvest od smeha! - završavaju ovu interesantnu anegdotu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.