SAOPŠTENJE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Neki su sebe unapred videli u plej-ofu, pa pokušavaju da nas izbace iz koloseka!
Bili Beron na utakmici protiv Mornara u Beogradu, Foto: Starsport©

Hoće da pomrse račune zvezdi

SAOPŠTENJE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Neki su sebe unapred videli u plej-ofu, pa pokušavaju da nas izbace iz koloseka!

Barani su se oglasili saopštenjem u kome navode da je hala rasprodata

Objavljeno:

U ponedeljak će se igrati jedan od dva derbija i izuzetno važna meča u ABA ligi, pošto će Crvena zvezda gostovati Mornaru iz Bara u hali "Topolica".

Reč je o duelu timova koji se bore za vrh tabele i što bolju poziciju pred plej-of regionalnog takmičenja.

Usled svega što se dešavalo u poslednje vreme, pominjanja raznih sumnji u neregularnost, ali i nešto zaoštrenijih odnosa između dva kluba, Barani su se oglasili saopštenjem na društvenim mrežama.

Između ostalog u njemu navode i to da je hala rasprodata za samo 2 sata i da je kapacitet veći bila bi sigurno puna do poslednjeg mesta, a potom su "pecnuli" narednog rivala.

- Saopštenje KK Mornar Bar, povodom predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom MTS koja je od strane ABA lige proglašena kao jedna od tri utakmice visokog rizika. I odmah da kažemo: nažalost, jer Mornar ničim nije doprineo da utakmica dobije takav "epitet".

- Za samo dva sata, od 10 do 12, u četvrtak, 6. februara, planule su sve ulaznice, tako da će dvorana "Topolica", računajući i gledaoce sa godišnjim pretplatnim kartama, biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Žalimo što naša dvorana nije većeg kapaciteta, pošto bi ovoga puta i svih 10.000 karata bilo rasprodato. Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbjednosti i firme koja obezbjeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedjeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva časa prije početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice.

- Naše vjerne navijače podsjećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mjesta, koje će biti provjeravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sjedište. Podsjećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.

- U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu.

- Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči cjelokupne sportske javnosti u regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, vjerujemo, po svemu, spektakularne utakmice. Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri ipo godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unaprijed vidjeli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvijek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune - poručuju iz Bara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.