NAKON DUGO GODINA MOJA ĆERKA SE OSLOBODILA ASTME, A JA TAHIKARDIJE: Jedino nam je OVO pomoglo da potpuno ozdravimo!
Foto: Profimedia

biljni preparati za srce i pluća

NAKON DUGO GODINA MOJA ĆERKA SE OSLOBODILA ASTME, A JA TAHIKARDIJE: Jedino nam je OVO pomoglo da potpuno ozdravimo!

Proizvodi su odobreni i imaju rešenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Objavljeno: 06.02.2020. 16:00h
  • 44

Pre 25 godina pomogli ste mojoj ćerki, astma je nestala samo posle tri kompleta BIO–TEO kapi. Sada ste pomogli i meni – ovako započinje razgovor Bora Petkovski (52), radnik iz Bora.

- Stres za stresom prati me već dugi niz godina. Prvo sam radio u RTB Bor, pa sam zatim bio bez posla neko vreme, da bih ga kasnije konačno pronašao u lokalnoj komunalnoj službi. Međutim, kako se ta situacija stabilizovala, tako je zdravlje počelo da popušta. Imam tešku aritmiju, kao i sve tegobe koje je prate. Bez obzira na to koliko imam iskustva sa blagodetima BIO–TEO proizvoda, opet sam se iznenadio kako sam veoma brzo počeo da se osećam bolje. Popio sam tek jedan Antistres+Corvit+Cirkul komplet biljnih kapi, i znam da treba da nastavim dalje, kako bi se tegobe stabilizovale. Ipak, za sada napreduje sjajno.

- Moram da naglasim da, kada sam prešao da uzimam po 15 kapi ujutru i uveče, tahikardija mi se polako smirivala. Uz stepenice i dalje ne mogu da istrčim, ali lakše hodam. Znam da će posle dva ili tri kompleta da sve dođe na svoje mesto – kaže Bora Petkovski.

- Svima preporučujem BIO–TEO proizvode, naročito komplet Antistres+Corvit+Cirkul, kao i biljni komplet br. 6za pluća. Moji rođaci i prijatelji, na moju preporuku su koristili taj komplet, i svi su zadovoljni.

Mnogi u Boru su tokom prethodnih godina imali koristi od preporuka BIO–TEO proizvoda, jer se zna da je grad veoma zagađen, što se naravno odražava i na zdravlje njegovih stanovnika.

Ali, kako i danas radosno naglašava naš sagovornik, samo posle tri popijena kompleta, svi simptomi respiratornih tegoba su nestali, i njihova devojčica je tada konačno prodisala punim plućima.

Proizvodi su odobreni i imaju rešenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Biljni komplet br. 1 kardiovaskularni i nervni sistem (set od 3 proizvoda) možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd / 47KM za Bosnu i Hercegovinu / 26€ za Crnu Goru, ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Biljni komplet br. 6 za pluća (set od 2 proizvoda) možete poručiti OVDE po ceni od 1.920 rsd / 32KM za Bosnu i Hercegovinu / 19€ za Crnu Goru, ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Ostale izjave korisnika:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media