U PARTIZANU JE SVAKI DAN BIO BLAGOSLOV: Želim da se vratim! Imam posebnu vezu sa Srbijom i Srbima!
Leo Vesterman je i dalje u kontaktu sa bivšim saigračima iz Partizana, Foto: Starsport©

Ne krije šta želi

U PARTIZANU JE SVAKI DAN BIO BLAGOSLOV: Želim da se vratim! Imam posebnu vezu sa Srbijom i Srbima!

Ne krije da mu je najlepši period u životu i karijeri bio baš u crno-belom dresu

Objavljeno:

Leo Vesterman bi voleo jednog dana da se vrati u Partizan i da ponovo beleži s njim fenomenalne uspehe kao što je to bilo dok je dve godine nosio dres crno-belih.

Francuski plejmejker je svoje ime stekao upravo u Partizanu, gde je došao kao golobradi klinac i pod palicom Duška Vujoševića izrastao u organizatora igre evropskih okvira

- Nije tajna da volim vreme koje sam proveo u Beogradu. Svi smo imali oko 20 godina, a predvodio nas je Dule Vujošević. Svi su bili fenomenalni i mislim da svi imamo takva sećanja iz tima na taj period. O tome govori i to što se i posle 7-8 godina redovno čujemo svake nedelje. Mislim da sam u Partizanu imao najbolji život koji košarkaš može da ima - prisetio se Vesterman u intervjuu za zvaničnu Partizanovu televiziju.

Leo Vesterman i Gagi Milosavljević
Leo Vesterman i Gagi Milosavljevićfoto: Saša Pavlić Koky

Bila je to skupina "dečaka" prepuna talenta i drugarstva zahvaljujući kome su ostvarili velike uspehe, a koliko je bila dobra atmosfera među njima govori i to što su i dan-danas u kontaktu.

- Kada sam odlazio upravo sam o tome razmišljao i to poželeo. Osećam da imam posebnu vezu sa Srbijom i sa Srbima. Zauvek ću biti veliki navijač Partizana i zašto da ne: jednog dana se možda i vratim i ponovo zaigram za takve navijače i takav klub - rekao je plejmejker Fenerbahčea i ispričao da je u redovnom kontaktu sa Draganom Milosavljevićem, Vladimirom Lučićem, Bogdanom Bogdanovićem, dok sa Žofrijem Lovernjom koji mu je krstio ćerku ponovo igra u istom timu.

Uprkos tome što je njegov boravak u Partizanu obeležila i teška povreda ligamenta kolena zbog koje je bio na dugoj pauzi, ipak, i dalje pamti najlepše trenutke i osvojene trofeje.

- Finale sa Zvezdom je bilo neverovatno. Sećam se da smo nedugo posle toga igrali opet sa njima u domaćoj ligi, izgubili smo, ali navijači su bili neverovatni, napravili su skroz ludu atmosferu i to mi je jedna od najlepših uspomena. Najteži momenat bila je moja povreda i utakmica koju nisam igrao, polufinale protiv Cedevite i ona trojka koju smo primili. Bilo mi je teško da gledam tugu na licu navijača i razočarenje mojih saigrača. Što se tiče dobrih trenutaka, toliko ih je bilo da ne bih mogao da izdvojim samo nekoliko. Shvatićeš ako ti kažem da sam uživao na svakom treningu, svaki dan je bio blagoslov - poručio je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.