PAVIĆEVIĆ POBESNEO ZBOG ODLUKE ŠAKOTE: Zbog toga nijedan navijač Zvezde neće moći u Bar! Nemojte posle da kukate!
Mihailo Pavićević je bio izuzetno ljut što je Zvezda odigrala poslednji napad do kraja, Foto: Starsport©

Odmah mu je zamerio

PAVIĆEVIĆ POBESNEO ZBOG ODLUKE ŠAKOTE: Zbog toga nijedan navijač Zvezde neće moći u Bar! Nemojte posle da kukate!

Bio je izuzetno ljut zato što se poslednji napad igrao do kraja

Objavljeno:

Crvena zvezda je pobedila ubedljivo Mornar iz Bara i sasvim zasluženo, ali trener gostiju Mihailo Pavićević je imao razlog za ljutnju i to na domaćina.

Strateg Barana je bio ljut zbog poteza igrača Zvezde koji su verovatno po naređenju novog trenera Dragana Šakote odigrali poslednji napad do kraja i završili ga košem Majkla Odža, iako je meč odavno bio rešen.

To je prilično razbesnelo Pavićevića koji je odmah prilikom pozdrava nešto dobacio Šakoti u vezi sa time, jer je običaj u košarci da se u poslednjem napadu ne ide na koš, ako je razlika prevelika.

- Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Kada dođe do promene trenera, opšte je poznato da igrači kreću od nule i da daju sve od sebe. Takav je pristup imala Zvezda i to nije iznenađenje. Iznenađenje je naš pristup, previše mekano, oni su se razigrali i bilo je pitanje samo kako će se utakmica završiti - počeo je priču na konferenciji za medije Pavićević.

A potom se dotakao poslednjeg napada i koša na utakmici.

- Nije mi jasan ovaj poslednji koš. Ali, ako su oni tako odlučili nemojte posle da kukaju kad i mi budemo spremni u Baru. Budite sigurni da će ta utakmica biti mnogo drugačija zbog onog koša. Mi smo najkorektnija sredina, ali onako da se završi utakmica... Uradićemo sve da im vratimo istom merom.

Pavićević je bivši trener crveno-belih, pa su ga novinari pitali da li je ovo samo trenutna ljutnja i afekat?

- Neće me proći ljutnja. Ovo je sportska ljutnja, radi se o korektnosti. Jesmo li zaslužili ovo? Zvezda se uvek osećala kao kod svoje kuće u Baru. Kad me već vučete za jezik - u Podgorici nijedan navijač Zvezde ne uđe u dvoranu, a u Baru igra pred domaćim i mi smo se ponosili sa tim. Sada nijedan neće ući - poručio je Pavićević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.