PARTIZAN POTVRDIO RASKID UGOVORA SA IGRAČEM: Bila mi je čast da nosim crno-beli dres!
Bandža Si je raskinuo ugovor s Partizanom, pa potpisao za Andoru, Foto: Starsport©

Zahvalio se na svemu

PARTIZAN POTVRDIO RASKID UGOVORA SA IGRAČEM: Bila mi je čast da nosim crno-beli dres!

Crno-beli su poželeli sreću sada već bivšem igraču u nastavku karijere

Objavljeno:

Francuski košarkaš Bandža Si više nije igrač Partizana i karijeru će nastaviti u španskoj Andori. Kako su saopštili crno-beli, sa Sijem su postigli dogovor o raskidu ugovora posle čega je krilni košarkaš bio slobodan u izboru nove sredine. Andora je u petak i zvanično saopštila da će u narednoj sezoni biti jača za 29-godišnjeg košarkaša, a detalji ugovora nisu saopšteni.

- KK Partiza se zahvaljuje Bandži na svemu što je učinio tokom vremena koje je proveo u klubu i želi mu puno sreće u nastavku karijere - navodi se u saopštenju crno-belih.

I Francuz se oglasio putem Instagrama, gde se zahvalio klubu.

- Za moju crno-belu familiju. Hvala za ovih fantastičnih godinu i po dana. Hvala što ste me dočekali pre godinu i po dana i što ste me učinili delom crno-bele familije zauvek. Hvala svim navijačima na neverovatnoj podršci u dobrim i u lošim trenucima. Hvala svim mojim saigračima. Bila je čast nosici crno-belih dres. Hvala, Grobari - napisao je Si. Si je u redove crno-belih došao polovinom sezone 2017/18 i u dresu Partizana osvojio Kup "Radivoja Koraća" dva puta uzastopno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.