PARTIZANOVIH PET U NIZU U GOSTIMA: Crno-beli sredili Dinamik već u prvoj četvrtini!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

KOŠARKAŠKA SUPERLIGA SRBIJE

PARTIZANOVIH PET U NIZU U GOSTIMA: Crno-beli sredili Dinamik već u prvoj četvrtini!

U duelu sa Dinamikom sve što su crno-beli zamislili ušlo je u koš, a ni odbrana nije popuštala

Objavljeno:

Košarkaši Partizana nastavili su da nižu pobede u gostima.

U osmom kolu grupe B Superlige Srbije, četa Andree Trinkijerija je pobedila Dinamik sa 91:62. Pitanje pobednika je bilo rešeno već u prvoj četvrtini kada su crno-beli postigli 35 poena. Pobedom je Partizan potvrdio prvo mesto u grupi B, a u duelu sa Dinamikom sve što su crno-beli zamislili ušlo je u koš, a ni odbrana nije popuštala. Strateg Andrea Trinkijeri je dao šansu svim igračima koji su mu se odužili barem po jednim košem.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Partizan je krenuo kao brzi voz u meč protiv Dinamika koji je meč igrao bez povređenih Glišića, Vulikića i Savkovića. Već u prvoj četvrtini crno-beli su ubacili 35 poena, a na kraju poluvremena semafor je pokazivao plus 20 za crno-bele - 51:31. U nastavku nije bilo opuštanja Partizana. Sve je postalo jasno kada je Janković pogodio trojku, a Jaramaz zakucao iza leđa za uživanje gledalaca. Na kraju je bilo 91:62. To je bila peta pobeda crno-belih na isto toliko gostovanja.

Najviše poena u Partizanu postigli su Stefan Janković (21) i Ognjen Jaramaz (12). Pratio ih je Markus Pejdž sa 11. U redovima Dinamika dvocifreni su bili Kutlešić i Đerić sa po 12 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.