MOLILA SAM GA DA PRESTANE! Trener Sakramenta pokušao da siluje novinarku, ona je sad ispričala sve jezive detalje!
Keli Tenant je optužila Luka Voltona da je pokušao da ju napastvuje, Foto: AP/Printscreen/Instagram/kellimtennant

Opirala se

MOLILA SAM GA DA PRESTANE! Trener Sakramenta pokušao da siluje novinarku, ona je sad ispričala sve jezive detalje!

Kaže da se opirala, dok se on samo smejao

Objavljeno:

Amerika bruji o novom treneru Sakramenta, Luku Voltonu, koji je optužen za pokušaj silovanja poznate sportske novinarke Keli Tenant.

Nakon što je u javnost izašla vest da je bivši trener Lejkersa optužen za seksualno uznemiravanje i pokušaj silovanja i da su nadležni organi obavešteni o tome, sada je u javnost izašla i napastvovana novinarka sa svojom ispovešću.

Luka Volton je pod ozbiljnim optužbama
Luka Volton je pod ozbiljnim optužbamafoto: AP

Ona je ispričala da se to dogodilo u hotelskoj sobi gde ju je Volton pozvao na razgovor povodom pisanja predgovora u njenoj novoj knjizi, i da je on u to vreme bio pomoćni trener u Golden Stejtu.

- Pristala sam da razgovor obavimo u hotelskoj sobi, smatrala sam da nema nikakvih razloga da mu ne verujem. Odjednom, bez ikakvog povoda, skočio je na mene i prikovao me za krevet, čvrsto me je zgrabio za obe ruke i počeo da ljubi po licu, vratu, grudima... Vikala sam da prestane, molila ga da me pusti, a on se samo smejao - počela je priču Keli i dodala:

1 / 3 Foto: AP

- Kada te neko tako fizički napadne i kad shvatiš da ćeš biti žrtva silovanja, nije lako javno izaći i pričati o svemu. Pokušala sam da potisnem to u svom sećanju nadajući se da će vreme izlečiti rane, ali to se nije dogodilo.

Novinarka do sada nije podnosila prijavu policiji, tvrdi da je o napadu pričala samo sa najbližim prijateljima.

Iz Lejkersa i Voriorsa, gde je radio Volton pre nego što ga je Divac doveo u Kingse, tvrde da nisu imali nikakve informacije o incidentu.

- Ovaj navodni incident se dogodio pre nego što je Luk Volton preuzeo Lejkerse. Nikada pre, ili za vreme njegovog rada u klubu nije bilo prijava problema ili incidenta klubu. Da jeste, odmah bismo pokrenuli istragu i obavestili NBA - naveli su Lejkersi.

Keli Tenant je trenirala odbojku pre nego što je počela da se bavi novinarstvom. U trenutku kad se desio incident radila je Spectrum SportsNet LA, ESPN i još nekoliko medija. Posebno je pratila Los Anđeles Lejkerse i Dodžerse.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.