ZA MUŠKARCE SA STILOM: Italijanska obuća od 100% PRIRODNE kože, po pristupačnoj ceni!
Obuća sa stilom, Foto: Promo

ne propustite

ZA MUŠKARCE SA STILOM: Italijanska obuća od 100% PRIRODNE kože, po pristupačnoj ceni!

Ovogodišnja prolećna kolekcija patika, cipela i mokasina koju vam predstavljamo, lepa je, sofisticirana i moderna

Objavljeno:

Svakom muškarcu s ukusom potrebna je na oko lepa i moderna obuća, ali i ona obuća na kojoj će stopala da mu budu zahvalna.

Italijani su poznati kao veliki modni gurui, što su mnogo puta i dokazali. Ovogodišnja prolećna kolekcija patika, cipela i mokasina koju vam predstavljamo, lepa je, sofisticirana i moderna. A, što je najvažnije od svega krasi je udobnost i kvalitet!

R21 Rey 2 Cristal White model je koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Jednostavne bele patike sa sivim detaljima koje ćete jednostavno da kombinujete sa svim odevnim kombinacijama. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 6.990rsd ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Bele patike
Bele patike foto: Promo

Ukoliko niste ljubitelj belih patika, nego vam se više dopadaju one u crnoj boji. Model R21 Rey 2 Black / White pravi je odabir za vas. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 6.990 rsd.

Patike
Patike foto: Promo

Madrid Douglas 405 Bordo su patike koje odišu urbanošću. Vaša stopala biće vam zahvalna, a i vaš izgled biće moderan. Idealne su za kombinovanje s džinsom i kožnom jaknom. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 5.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

Patike
Patike foto: Promo

Divine Follie Pru 2019 Navy blue / Gray obeležio je prošlu sezonu, a kako stvari stoje pomama za njima ne prestaje ni ovog proleća. Ove patike su komad koji će da ulepša i najednostavniju odevnu kombinaciju. Kombinacija boja - bela, teget i siva čine ih izuzetno pogodnim za kombinovanje. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 8.590 rsd.

Patike
Patike foto: Promo

Moćni Cruz 71 art 373 Blue model uklapa se u sve sportske, ali i kombinacije sportske elegancije. Dostupan je u dve boje - plavoj i kombinaciji maslinasto zelene i krem. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 5.990.

Patike
Patike foto: Promo

Bernardo 905 Cream modelom podseća na “čaplinke”. Dostupan je u dve boje džins i bež. Ove cipele osvojile su i muškarce i žene prošle sezone, a u trendu će da se održe i ove. Savršene su za sve kombinacije. Mogu da posluže i u onim nešto posebnijim i elegantnijim prilikama, ali i kao obuća za svaki dan. Poručite ih pritiskom OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima, po ceni od 4.990 rsd.

Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo

U našoj ponudi nalaze se i mokasine od 100 odsto prirodne kože, svih boja i veličina. Takođe, OVDE ćete pronaći i cipele pogodne i za nešto elegantnije prilike.

Mokasine
Mokasinefoto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama nalazi se OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.