STAO I NEMO GLEDAO KA KLUPI ZVEZDE: Repeša nije mogao da veruje šta je Milan Tomić uradio na 26 razlike!
Jasmin Repeša nije imao više šta da kaže ni svojim igračima, Foto: Starsport©

Nije imao šta da kaže igračima

STAO I NEMO GLEDAO KA KLUPI ZVEZDE: Repeša nije mogao da veruje šta je Milan Tomić uradio na 26 razlike!

Ovaj potez trenera Zvezde je sve bio iznenadio

Objavljeno:

Crvena zvezda je u ponedeljak uveče, pred svojim navijačima pobedila u majstorici finala plej-ofa ABA lige Budućnost i osvojila titulu i izborila plasman u Evroligu.

Podgoričani su doživeli pravu rezultatsku katastrofu u paklu Pionira, poraženi su čak 44 razlike, a pobednik još pred kraj prvog poluvremena s obzirom na ogromnu prednost koju su stekli igrači u crveno-belim dresovima.

Ipak, pred kraj prve polovine meča videli smo i jednu vrlo zanimljivu situaciju na terenu koja je ostavila bez reči sada već bivšeg trenera Budućnosti, Jasmina Repešu.

Ekipa Budućnosti na meču protiv Crvene zvezde
Ekipa Budućnosti na meču protiv Crvene zvezdefoto: Starsport©

Naime, 21 sekund pre završetka druge četvrtine, Zvezda je vodila 47:21 i Milan Tomić je zatražio tajm-aut kako bi objasnio koju akciju igrači treba da odigraju u poslednjem napadu.

Kada je vreme isteklo i igrači krenuli na parket, trener Zvezde je iznenadio sve i odmah zatražio još jedan tajm-aut, jer je na to imao pravo, pa su se igrači vratili ponovo na klupu da bi im dodatno objasnio šta treba da rade u preostalom vremenu.

A u tim trenucima je klupa Budućnosti u neverici gledala ka klupi domaćina. S obzirom da je Repeša već u prvom tajm-autu rekao igračima šta želi od njih, on više nije imao šta da im kaže, pa su tako svi stajali kod klupe i čekali da se završi drugi uzastopni Tomićev tajm-aut.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.