SAD ZNAMO ZAŠTO JE REPEŠA OTIŠAO IZ BUDUĆNOSTI: Ogorčen i ne vidi smisao u ovakvoj ABA ligi!
Jasmin Repeša je napustio Budućnost, Foto: Starsport©

Razlog za ostavku

SAD ZNAMO ZAŠTO JE REPEŠA OTIŠAO IZ BUDUĆNOSTI: Ogorčen i ne vidi smisao u ovakvoj ABA ligi!

Budućnost se oglasila povodom odlaska trenera

Objavljeno: 19:05h

Hrvatski košarkaški stručnjak Jasmin Repeša, dan posle poraza od Crvene zvezde u majstorici za titulu ABA lige, podneo je ostavku na mesto trenera podgoričke Budućnosti. On je nakon sastanka i razgovora sa čelnicima kluba ponudio ostavku, koja je usvojena.

- Obaveštavamo navijače našeg kluba, ali i celokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podneo ostavku na čelu šefa stručnog štaba našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio - saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Jasmin Repeša je ogorčen na dešavanja u plej-ofu
Jasmin Repeša je ogorčen na dešavanja u plej-ofufoto: EPA/Daniel Dal Zennaro

Budućnost je potom dodala i razloge zbog kojih se Repeša odlučio na ovakav korak. - Tokom prethodna četiri meseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom delu Evrolige, kao i do finala regionalnog takmičenja. Budućnost Voli se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na saradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspešan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva dešavanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi - ističe se u saopštenju Budućnosti.

Jasmin Repeša nije hteo ni na konferenciju za medije
Jasmin Repeša nije hteo ni na konferenciju za medijefoto: Starsport©

Budućnost je porazom u Beogradu 97:54 predala tron na Jadranu ekipi Crvene zvezde i ostala bez učešća u Evroligi sledeće sezone, posle čega Repeša nije želeo ni da ispuni obaveze i pojavi se na konferenciji za međe u hali "Aleksandar Nikolić". Repeša se kratko zadržao na klupi "đetića", nepuna četiri meseca i u tom periodu uspeo je da osvoji Kup Crne Gore.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.