JOKIĆ ULAZI U KUĆU SLAVNIH! Vidim ga kao redovnog Ol star igrača i člana najbolje petorke cele NBA lige!
Nikola Jokić u duelu sa Žoakimom Noom, Foto: AP

Ne sumnja u njega

JOKIĆ ULAZI U KUĆU SLAVNIH! Vidim ga kao redovnog Ol star igrača i člana najbolje petorke cele NBA lige!

Velike reči na račun srpskog košarkaša

Objavljeno:

Nikola Jokić vodi svoj Denver ka plej-ofu ove sezone koji im je za malo izmicao prethodnih godina. I dok neki tvrde da individualno gledano nema takav učinak kao prethodnih sezona, ipak, je i dalje vođa na terenu čak i kada ne postiže po 20 poena po utakmici.

Srpski centar igra odlično, pre svega za tim, kao što je to uvek bio slučaj, a na kraju krajeva i njegove statističke brojke će u jednom trenutku doći na svoje.

Nikola Jokić je lider Nagetsa
Nikola Jokić je lider Nagetsa foto: Reuters

To misli i njegov trener Majkl Meloun koji predviđa veliku i blistavu budućnost sa "Džokera".

- Jokića vidim kao redovnog Ol-star igrača u budućnosti, a onda i člana najboljih petorki. E, onda za 15, 20 ili 25 godina siguran sam da će dogurati i do Kuće slavnih, jer može da dominira na svakoj utakmici, bez da postigne koš - predvideo je hrabro Meloun.

Nikoli Jokiću trener Meloun predviđa svetlu budućnost
Nikoli Jokiću trener Meloun predviđa svetlu budućnost foto: Reuters

On navodi da je tokom prethodnih godina vrlo malo radio sa Jokićem na košarkaškim stvarima, već mnogo više na nekim drugim i učio ga kako da preuzima ulogu lidera.

- Moj izazov sa Nikolom poslednjih godina nema nikakve veze sa košarkom, jer on ima superiorni pregled igre, fizički stalno napreduje, gura svoje telo do limita. Psihički je snažan, zna kako da se suoči s problemom, ima sve bolji odnos sa sudijama, malo više je poneo ulogu lidera. Na svim tim aspektima sam video veliki napredak. Govorimo o mladom čoveku koji dolazi iz drugačijeg okruženja. Jako sam zahvalan franšizi što ga je identifikovala kao nosećeg igrača i dala mu jak ugovor - rekao je Meloun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.