SAD SE OPET ZOVE RON ARTEST: Košarkaš koji je menjao ime kao čarape odustao od "Mira u svetu" i "Pandinog prijatelja"! (FOTO)
Foto: AP

lud bio, lud ostao

SAD SE OPET ZOVE RON ARTEST: Košarkaš koji je menjao ime kao čarape odustao od "Mira u svetu" i "Pandinog prijatelja"! (FOTO)

Dežurni loš momak ere 2000. je odlučio da se mame budalaštin

Objavljeno: 19:18h

Bivši profesionalni košarkaš Ron Artest odlučio je da se ponovo vrati svom originalnom imenu i prezimenu, nakon što ih je u proteklih desetak godina već dva puta menjao,i to u "Meta mir u svetu" (Meta World Peace) i "Pandin prijatelj" (Pandas Friend).

Artest, koji je pod imenom Ron rođen 1979. godine, legalno je 2011. promenio svoje ime u Meta Vorld Pis (Mir u svetu), da bi tri godine kasnije postao "Panda's friend" (Pandin prijatelj)

Artest je,u toku igračke karijere slovio za zver u odbrani koja se nije libila da ulazi u sukobljavanje sa ostalim igračima, ali i navijačima (zbog čega je dobio suspenziju do kraja sezone), ali kako je bio sve stariji očekivalo se da će njegovi ispadi biti redukovani, ipak to se nije desilo nije mnogo sazreo

Artest se trenutno takmiči u "Big3", basketaškoj tri na tri ligi, u kojoj nastupaju mnogobrojne bivše NBA zvezde, a je organizator legendarni reper Ajs Kjub a komesar lige čuveni Klajd Dreksler.

BONUS VIDEO: Delije razvile transparent za Krajinu na dan godišnjice Oluje

(Espreo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.