LEBRONOVA VILA JE ČISTA PERVERZIJA: Spavaća soba s posebnim dvorištem, terasa na krovu i pazite sad ovo - umetnička soba za pušenje cigara! (VIDEO)
Foto: Reuters

Kralj živi kraljevski

LEBRONOVA VILA JE ČISTA PERVERZIJA: Spavaća soba s posebnim dvorištem, terasa na krovu i pazite sad ovo - umetnička soba za pušenje cigara! (VIDEO)

Kao što se dalo očekivati, njegova nova vila poseduje igraonicu i umetničku sobu za cigare, kao i privatni bioskop i kućnu kancelariju

Objavljeno: 18:03h

Od samog početka sve je ukazivalo na ovakav epilog, ali ljubitelji košarke koji stvarno poznaju odlike "Kralja Džejmsa" nisu mogli da poveruju 100% u to da će on svoje talente stvarno preseliti u "grad anđela", jer kao što svi znaju, njemu je pobeđivanje najvažnija stvar u životu kada je sport u pitanju i uvek bira destinaciju koja je najbliža tituli.

Pa je tako uzburkao čitav košarkaški svet ovog leta, kada je objavio da svoj talenat seli u Los Anđeles.

Samo nekoliko meseci pre "donešene" odluke, Lebron je kupio novu vilu u Los Anđelesu, za njega simboličnih, ni manje ni više, nego 23 miliona dolara, što je njegova treća kuća ukupno, a već druga po redu u kalifornijskom gradu.

Vila u kojoj će Lebron provoditi najviše vremena kada nije na parketima, hotelima i avionima, tek što je izgrađena, a opremljena je najluksuznijim akomodacijama za život i locirana u luksuznom losanđeleskom kraju Brentvudu.

Ona ima 8 spavaćih soba i 11 kupatila, tako da možemo reći da ima dovoljno mesta i za njegove saigrače, ali je vrhunska glavna spavaća soba, sa masivnim ugradnim garderoberom, privatnim dvorištem i neverovatnim dualnim kupatilom nešto što bi svako u životu zamislio kao savršenu opciju!

Što je još zanimljivije u kući je sve pravljeno po kraljevoj meri, pa je sam Lebron koji je veliki radnik takođe i veliki hedonista, zahtevao specijalno dizajniran deo za spremanje i serviranje hrane, koju akcentuju podovi od prirodne francuske hrastovine i mermera, veličanstvenom baru od oniksa i vinskom podrumu. Ali, to nije sve!

Podovi od hrastovine nas podsećaju na košarkaške terene, dok ova vila poseduje i lift koji LeBrona i njegovo društvo sa lakoćom može prebaciti do krovne terase.

Štaviše, luksuzno otvoreno dvorište prekriveno je mermerom i deluje kao idealni prostor za opuštene večernje zabave i uživanje u pogledu na zvezde.

Kao što se dalo očekivati, njegova nova vila poseduje igraonicu i umetničku sobu za cigare, kao i privatni bioskop i kućnu kancelariju.

BONUS VIDEO: Delije razvile transparent za Krajinu na dan godišnjice Oluje

(Espreo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.