ODBAČENI TRENER SE OPROSTIO OD TORONTA: Hvala vam što ste našoj deci omogućili da se osećaju bezbrižno! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Kraj jednog poglavlja

ODBAČENI TRENER SE OPROSTIO OD TORONTA: Hvala vam što ste našoj deci omogućili da se osećaju bezbrižno! (FOTO) (VIDEO)

- Dragi Toronto, hvala ti - započeo je pismo Kejsi

Objavljeno: 13:09h

Dvejn Kejsi više nije trener franšize iz Toronta nakon sedam godina vođenja tima Reptorsa. Bivši trener se oprostio pismom upućeno gradu Torontui fanovima svog dojučerašnjeg tima.

- Dragi Toronto, hvala ti - započeo je pismo Kejsi.

- Zahvaljujem se svim košarkaškim fanovima širom grada Toronta i Kanade koji su bodrili tim Reptorsa, i koji su bili sjajni domaćini meni i mojoj porodici u proteklih sedam godina.

Hvala svim fanovima koji su klicali u naše ime u Er Kanada Centr, dok smo gradili plejof tim, gledali naše mečeve od kuće, dajući nam neverovatnu podršku, dok smo mi potovali duž cele Amerike zajedno - napiso je bivši trener Reptorsa.

Kejsi sa svojim glavim uzdanicama iz tima Toronta
Kejsi sa svojim glavim uzdanicama iz tima Torontafoto: Reuters

- Hvala vam što smo zajedno naučili veliku američku familiju kanadskom pristupu.Biti uljudan i brižan prema drugome je uvek najbolji pristup.Raznolikost je nešto što treba prihvatiti i slaviti.To iziskuje vreme, da učimo o našim različitim kulturama je naj sigurniji način da se pronađe zdrava osnova za zajednički jezik.Hvala vam što ste našoj deci omogućili da se osećaju bezbrižno, cenjeno i najviše od svega da se osećaju lagodno u svojoj koži.Ne možemo da izrazimo koliko nam je važno da izgradimo našu decu u ispravnea ljudska bića u zemlji koja to omogućava, stoji iza svojih reči, zakona u kojima svi ljudi imaju ista prava, i šansu da to postanu kroz adekvatan edukativni sistem i predan rad - završio je svoje oproštajno pismo Dvejn Kejsi.

BONUS VIDEO: Razmena sličica za Svetsko prvenstvo u Rusiji na Terazijskoj česmi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.