KO JE OVDE LUD?! Dobio priznanje da je najbolji u NBA ligi, ali to izgleda nije dovoljno da zadrži posao!
Foto: AP

Kratki rezovi

KO JE OVDE LUD?! Dobio priznanje da je najbolji u NBA ligi, ali to izgleda nije dovoljno da zadrži posao!

On je sa ekipom Toronta već petu uzastopnu sezonu otišao u doigravanje najjače lige na svetu, ali se njegova ekipa ni u jednoj od tih situacije nije snašla

Objavljeno: 17:57h

Dvejn Kejsi poslednjih nekoliko godina zasluženo zauzima mesto u vrhu košarkaških stručnjaka koji vode NBA klubove. On je sa ekipom Toronta već petu uzastopnu sezonu otišao u doigravanje najjače lige na svetu, ali se njegova ekipa ni u jednoj od tih situacije nije snašla.

Nakon istorijske sezone ekipe Reptorsa, u kojoj su zauzeli prvo mesto u istočnoj konferenciji sa novim rekordom franšize po broju pobeda (59-23), njihov plej-of put se opet završio neslavno, a što je najgore od svega opet je Torontov dželat bio Lebron Džejms, koji ih već treću godinu za redom šalje na preuranjeni odmor.

Da stvar bude još luđa, Kejsi je od svojih kolega iz nacionalne trenerske asocijacije dobio priznanje za najboljeg trenera godine i to u nikad većoj konkurenciji.

Međutim ni to izgleda neće biti dovoljno da zadrži trenutni posao, pošto je uprava ekipe iz Kanade odlučila da pronađe žrtvrenog jarca za neuspehe u plej-ofu, a po svemu sudeći kola će se slomiti na treneru ekipe.

Iako su za ovakve rezultate realni krivci najbolji igrači ekipe Reptorsa koji već sezonama unazad podbacuju u najbitnijim mečevima sezone, odgovornost za neuspehe tima će morati da preuzme Dvejn Kejsi. Uslučaju da se desi ovakav epilog, u većem minusu bi trebala da bude ekipa Toronta, koja bi se odrekla vrhunskog trenera, kome realno neće predtavljati problem da pronađe novi angažman u najjačoj ligi na svetu.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.