Kecman se nada da će u skorijioj budućnosti, srpska košarka opet imati predstavnika na F4 turniru! (VIDEO)
Foto: News1

Biće dobro

Kecman se nada da će u skorijioj budućnosti, srpska košarka opet imati predstavnika na F4 turniru! (VIDEO)

Dušan Kecman, pomoćni trener Partizana, pričao je o predstojećem Fajnal foru Evrolige u Beogradu

Objavljeno: 16:59h

Dušan Kecman, smatra da će organizacija Fajnal Fora biti na visokom nivou, i da bi ovaj turnir trebao da bude za jak temelj za buduću saradnju sa Evroligom.

- Mislim da će se Beograd pokazati kao pravi domaćin Fajnal fora Evrolige i kada sve protekne kako treba, nadam se da će narednih godina ponovo biti razmatran za domaćina - izneo je viđenje situacije Kecman.

Poslednji put smo imali prilike da gledano srpski klub na F4 Evrolige 2010. godine, kada je ekipa Partizana uspela da napravi prvoklasno iznenađenje u top 8 fazi takmičenja.

- Nadam se da će u budućem periodu jedna od naših ekipa biti u mogućnosti da se plasira na fajnal-for, kao što je naša (Partizan) uradila 2010. Na neki način ne planirano, ali kao što smo videli i ove godine, nekoj ekipi se nije davalo ni pet posto šansi da ode na fajnal-for, tu mislim na Žalgiris, a uspela je da to ostvari -.

Na Fajnal Foru u Beogradu učestvovaće Fenerbahče, Real Madrid, Žalgiris i CSKA. - Moj favorit, kao i kod većine je Fenerbahče. Oni su aktuielni prvaci Evrope, znamo da je ovo Željku Obradoviću prilika da osvoji desetu, jubilarnu, titulu u Evroligi. Ekipa koja ima dosta takvih utakmica iza sebe, Željko je majstor da pripremi ekipu i da podiže formu - rekao je Kecman i dodao je: - Ne treba zanemariti kvalitet Žalgirisa koji se neće predati unapred. Imaju odličnu timsku hemiju i predvođeni Šarunasom Jasikevičusom tražiće svaki promil šanse da pokušaju da iznenade Fenerbahče. Drugi par polufinala daleko je neizvesniji - Real Madrid/CSKA. Obe ekipe su kvalitetne, kuburile su sa povredama, ali sada su u punim sastavima i mislim da će biti zanimljiva oba duela - zavrišio je svoje iznošenje pomoćni trener Partizana.

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti zaustavio saobraćaj da bi se slikao sa fanovima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.