Ultravažno saopštenje za navijače Zvezde pred mečeve sa Budućnosti!
KK Crvena zvezda, Foto: Dado Đilas

DElije, počujte!

Ultravažno saopštenje za navijače Zvezde pred mečeve sa Budućnosti!

- KK Crvena zvezda mts privodi kraju poslednje pripreme za početak finala ABA lige, u kome će kao organizator biti domaćin prve dve utakmice finalne serije - kažu iz kluba

Objavljeno:

Crvena zvezda u ponedeljak igra sa Budućnosti prvi meč finala ABA lige, a pred njega, uprava kluba sa Malog Kalemegdana u javnost je pustila važno saopštenje za sve navijače.

Kao i uvek, prenosimo ga u celosti:

- KK Crvena zvezda mts obaveštava sve svoje navijače koji dolaze na prve dve utakmice da sa sobom ponesu bilo kakav lični dokument - ličnu kartu ili pasoš, zbog lakše identifikacije i bržeg ulaska u dvoranu.

KK Crvena zvezda mts privodi kraju poslednje pripreme za početak finala ABA lige, u kome će kao organizator biti domaćin prve dve utakmice finalne serije.

Prvi meč igraće se u ponedeljak od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić", dok je drugi meč zakazan za utorak od 18.30 časova.

Delije u Pioniru
Delije u Pioniru foto: Espreso.co.rs

KK Crvena zvezda mts već je u svojim prethodnim obaveštenjima izneo sve detalje načina ulaska u dvoranu za sve vlasnike sezonskih ulaznica, kao i one navijače koji žele da iskoriste mogućnost besplatnog ulaska na tribine i pruže podršku crveno-belima.

Takođe u skladu sa propozicijama takmičenja (ABA liga jtd), ali i preporukom MUP Republike Srbije, KK Crvena zvezda mts već je obavestio javnost i menadžment ABA lige, DA NEĆE BITI GOSTUJUĆIH NAVIJAČA. da nije previđen njihov dolazak, kao i da će svaki gostujući navijač koji se bude našao u dvorani, biti udaljen iz dvorane u cilju sprečavanja bilo kakvih incidenata.

Međutim, imajući u vidu da su utakmice proglašene, utakmicama „vrlo visokog rizika", KK Crvena zvezda mts moli sve koji budu dolazili u dvoranu u ponedeljak i utorak, da sa sobom ponesu bilo kakav dokument , ličnu kartu ili pasoš zbog lakše identifikacije i ulaska u dvoranu.

KK Crvena zvezda mts još jednom apleluje na sve da dođu znatno ranije u dvoranu zbog detaljnih kontrola prilikom ulaska u dvoranu, i još jednom poziva sve da naprave sjajnu atmosferu u hali „Aleksandar Nikolić" u važnim utakmicama za naš klub - stoji na sajtu kluba.

BONUS VIDEO: Poslednji pozdrav Delija preminulom navijaču

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.