SINOĆ SE U NBA LIGI DESILO NEŠTO JAKO, JAKO LOŠE: Dve neverovatne pobede timova koji se "kolju" s Denverom za plej of (VIDEO)
Oklahoma je bila bolja od Hjustona, Foto: AP

nba liga

SINOĆ SE U NBA LIGI DESILO NEŠTO JAKO, JAKO LOŠE: Dve neverovatne pobede timova koji se "kolju" s Denverom za plej of (VIDEO)

Karmelo Entoni je ubacio 22 poena za Oklahomu, dok je sa druge strane najefikasniji bio Harden sa 26 poena.

Objavljeno: 10:22h

Denver je kasno sinoć zahvaljujući novom tripl-dablu Nikole Jokića završio posao protiv LA Klipersa, a prethodne noći odigrano je još pet utakmica u NBA ligi.

Nagetsima na ruku nisu išli preostali rezultati pošto su pobede ostvarili Nju Orleans, Oklahoma i San Antonio.

Pelikansi su prekinuli niz od 10 uzastopnih poraza u duelima sa aktuelnim šampionima, a ponovo je blistao Entoni Dejvis koji je postigao 34 poena uz 12 skokova i po 4 asistencije i blokade. Sjajnu podršku imao je u Nikoli Mirotiću koji je postigao 28 i Holideju koji je dodao 25 poena.

Zanimljivo je da su Pelikansi meč odigrali sa samo 8 igrača, ali je i to bilo dovoljno za Voriorse kojima je ovo bio peti poraz u poslednjih 8 mečeva. Kod Golden Stejta Durent je postigao 41 poen, Kuk je dodao 21, a Tompson 18 poena.

Hjuston je pred utakmicu sa Oklahomom vezao 20 pobeda pred svojim navijačima, a prethodni neuspeh doživeo je 5. januara protiv Golden Stejta. Oklahoma je prekinula taj niz zahvaljujući Polu Džordžu i Raselu Vestbruku, obojica su postigla po 24 poena, Džordž je imao 8 skokova i 3 asistencije, dok je Vestbruk dodao 7 uhvaćenih lopti i 10 asistencija.

Karmelo Entoni je ubacio 22 poena za Oklahomu, dok je sa druge strane najefikasniji bio Harden sa 26 poena.

San Antonio je bio bolji od Portlanda uz još jednu odličnu partiju LaMarkusa Oldridža koji je postigao 28 poena. Đinobili i Marej su dodali po 17, a kod Portlanda Lilard je postigao 33, Tarner 18, MekKolum 17, dok je Jusuf Nurkić ostvario novi dabl-dabl, 12 poena i 12 skokova.

Nakon ovih mečeva Denver je i dalje van pozicije koja vodi u plej-of sa istim učinkom kao i Minesota na osmom mestu Zapada i pobedom manje od Jute, Nju Orliansa, San Antonija i Oklahome.

Milvoki su do pobede protiv Njujorka vodili Midlton i Bledso sa po 22 poena. Parker je uz 16 poena imao i 12 skokova, dok je Henson imao učinak od 15 poena i 12 skokova. U poraženom timu bolji od ostalih bio je Džek sa 18 poena.

Bruklin je u meču sa Čikagom postavio novi rekord franšize sa 24 postignute trojke. Ejsi je bio najefikasniji sa 21 poenom, Kreb je dodao 20, a Heris 16 poena. Kod Bulsa Kilpatrik je postigao 20, a Portis 18 poena.

Njujork – Milvoki 102:115

Čikago – Bruklin 96:124

Golden Stejt – Nju Orleans 120:126

Hjuston – Oklahoma 102:108

San Antonio – Portland 116:105

BONUS VIDEO:

Koreografija Delija na meču Crvena zvezda - Zemun

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.