AKO MOŽE NAVARO SA 37... Pero Antić zagrmeo na mlade igrače posle debakla u Barseloni! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Njegove savete bi morali da usvoje

AKO MOŽE NAVARO SA 37... Pero Antić zagrmeo na mlade igrače posle debakla u Barseloni! (VIDEO)

Pred važne izazove u narednom delu sezone, crveno-beli pod hitno moraju da podignu nivo igre i smanje broj grešaka...

Objavljeno:

Osim Dušana Alimpijevića i Branka Lazića, ne postoji čovek iz čijih usta bi ispravnije zvučalo ono što je rekao Pero Antić, najiskusniji košarkaš Crvene zvezde.

Posle poraza od Barselone, bivši NBA as i višestruki osvajač Evrolige odlučio je da se pozabavi pedagogijom, pošto mu se uopšte nije svideo pristup saigrača u Blaugrani.

- Moraju svi igači da se pogledaju u ogledalo i da greške traže u sebi. I to svi počevši od mene, pa do najmlađih. I da pogledaju utakmicu, naravno, tako najbolje možeš da budeš samokritičan i da pomogneš timu. Pokazao nam je Navaro kako može sa 37 godina da igra presing po celom terenu. To treba mladi igrači da vide. Idemo dalje, ovo je jedna škola. Imamo više ciljeve. I ne može bolje da se krene od sutra, već odmah od današnjeg treninga - rekao je novinaru Blica realni Pero Antić, za kog se sve više primećuje da je produžena ruka trenera na terenu.

Utakmica je završena nešto posle 23 časa po centralnoevropskom vremenu (u drugoj četvrtini dogodila se duža pauza, jer je Ante Tomić "polomio" koš), a crveno-beli su držali zatvoreni sastanak koji je trajao do posle ponoći.

Na terenu ćemo najbolje videti kakav uticaj će sastanak imati na igru šampiona Jadrana, a trener Alimpijević se "požalio" javnosti da mu se čini kako igrači već razmišljaju o plej-ofu ABA lige, preko koga mora da se obezbedi karta za narednu sezonu u Evroligi.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.