POLA ČOVEK, POLA MEGAHIT! Novinar pitao Pešića da prokomentariše Zvezdu, legendarni trener nasmejao ceo svet! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

KAKAV CAR

POLA ČOVEK, POLA MEGAHIT! Novinar pitao Pešića da prokomentariše Zvezdu, legendarni trener nasmejao ceo svet! (VIDEO)

I to na mešavini engleskog i španskog jezika!

Objavljeno: 12:36h

Crvena zvezda je poražena u Barseloni 54:88, a tokom poluvremena utakmice trener domaćeg tima Svetislav Pešić, inače bivši strateg crveno-belih, oduševio je javnost rečenicom o beogradskom klubu.

Na pitanje novinara šta očekuje od drugog poluvremena, legendarni trener, koji je sa Jugoslavijom osvojio i evropsko i svetsko zlato, imao je spreman odgovor kao iz puške.

- Šta očekujem? Želim da ponovimo prvo poluvreme, kontrolisali smo skokove, što je važno protiv tima kakav je Zvezda, jer je ona tim koji nikad ne odustaje! Njeni igrači imaju GRANDE CORAZON ("veliko srce" na španskom jeziku). Moramo da nastavimo da budemo koncentrisani, posebno u odbrani protiv Ročestija, ali i u defanzivnom skoku - istakao je Pešić tokom poluvremena meča sa crveno-belima, a njegovo simpatično mešanje engleskog i španskog nasmejalo je i novinara, ali i mnoge gledaoce širom Evrope.

Taj detalj možete da vidite na 1:12.26 na priloženom video klipu.

Zaista, čovek je legenda! Ovo je jedna od retkih televizijskih izjava na parketima širom Evrolige vredna pomena.

A, kada se utakmica završila, Pešić je nastavio da briljira.

- Na početku drugog poluvremena smo počeli da se dodajemo kao Medžik Džonson zadovoljni rezultatom iz prvog dela igre. Objasnio sam igračima na tajm-autu da navijači vole da uživaju, ali da je u modernoj košarci najvažnije da dobijemo utakmicu. Košarka je jednostavna igra - poručio je.

- Odigrali smo odličnu timsku odbranu, a onda je lakše igrati u napadu. Imali smo kontinuitet i pokazali veliku odgovornost - jasan je Pešić.

BONUS VIDEO: Delije bakljadom i vatrometom obeležile 73. rođendan Crvene zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.