GROBARI SU SE UGASILI! Legenda Partizana jako udarila po klubu, navijačima i upravi! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

REKAO SVOJE...

GROBARI SU SE UGASILI! Legenda Partizana jako udarila po klubu, navijačima i upravi! (FOTO)

- Partizan uvek mora da teži ka titulama, bez obzira kakav tim ima. "Grobari" su na to navikli jer od 1945. na ovamo, crno beli se bore za trofeje, prikazuju vrhunsku košarku i imaju vrhunske igrače - istakao je jedan od najboljih igrača u istoriji kluba

Objavljeno:

Goran Grbović se nikada nije libio da kaže ono što misli i poslednjih sezona je najveći kritičar Partizana, kao i svih propratnih crno-belih pojava.

- Partizan uvek mora da teži ka titulama, bez obzira kakav tim ima. "Grobari" su na to navikli jer od 1945. na ovamo, crno beli se bore za trofeje, prikazuju vrhunsku košarku i imaju vrhunske igrače. Međutim, čini mi se da su se posle odlaska Duška Vujoševića i navijači malo "ugasili". Taj oganj, po kojem je Partizan bio prepoznatljiv, treba ponovo potpaliti - rekao je Grbović za portal "Srbija danas".

foto: Saša Pavlić Koky

On je prokomentarisao i ovu sezonu crno-belih, koja ja je puna oscilacija.

Španci objavili spisak za FIBA kvalifikacije! Znate li ijednog igrača sa njega?! (FOTO)

- Partizanu ove sezone ne ide jer igra za koš više, a takva igra je odavno izumrla. Uz to, crno-beli igraju bez ikakvog koncepta, a u odbrani nema nikakve pomoći. Na takav način nemoguće je odbraniti svoj koš - istakao je nekadašnji košarkaš crno-belih i potom dodatno objasnio šta je problem tima Miroslava Nikolića:

foto: Beta/Branislav Božić

- Ekipa prima skoro 100 poena po meču. Ne mogu da se setim, a košarku pratim 50 godina, da je Partizan nekad primao toliko koševa. Odbrana mora da se popravi, jer od nje sve kreće. Naravno, ne sme ni u napadu biti sebičluka, kako se to dešavalo u nekim momentima. Šta je tu je, nema nazad, stvari se moraju ispravljati u hodu - dodao je.

SLOBODNO BACANJE U SVOM NAJGOREM IZDANJU: Cela hala se smejala najčudnijem izbačaju ikad viđenom, sudije se SAŽALILE i dale mu da ponovi! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Espreso simulacija žreba za Svetsko prvenstvo 2018

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.