Kako će Grobari reagovati na OVE reči Duška Vujoševića?! Objasnio je da "časovi ljubavi" nisu bili besplatni! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1/Dado Đilas

čujete li ovo?!

Kako će Grobari reagovati na OVE reči Duška Vujoševića?! Objasnio je da "časovi ljubavi" nisu bili besplatni! (FOTO) (VIDEO)

Legendarni trener Partizana govorio je o zanimljivim temama iz prošlosti crno-belih

Objavljeno: 14:11h

Bivši trener Partizana Duško Vujošević govorio je za Nedeljnik o temama koje zanimaju sve navijače Partizana.

Grobari postavljali najluđa moguća pitanja Tavambi, ali jedno je pobedilo: Kamerunac nije smeo ni da odgovori na njega? (VIDEO)

On se vratio u prošlost kada je, kako on kaže, 'proteran iz Srbije':

- Pričao sam o neravnopravnom tretmanu KK Partizan u odnosu na neke njegove konkurente i u odnosu na rezultate Partrizana u tom periodu. Konkurentskom klubu je urađen UPPR, tako da je porez sveden na 2,5 odsto od prijavljenog poreza, i to za pet godina. A, mi sve što smo dobijali od sponzora koristili smo za servisiranje poreskog duga. Plasiramo se, na primer, u 16 u Evroligi, po gradskom pravilniku trebalo je da dobijemo 150.000, a tada se menja pravilnik i Evroliga se izjednačava sa Evrokupom i dobijemo po 30.000, i mi i taj konkurentski klub. Pošto sam pričao o takvim stvarima stekao sam veliki broj neprijatelja. To je kulminiralo ukidanjem i tog malog broja sponzora i javljanjem od 'šefa' – šef naravno pod znacima navoda, jer moj šef nije – da dok sam ja trener Partizana neće se dobiti nikakvo sponzorstvo. I tada je smišljen scenario kako ja da budem oteran, a da ne ostane dug prema meni. Da me isprovociraju da odem - rekao je Vujošević, a potom je dodao:

foto: Dado Đilas

- Imena tih ljudi ću vam reći kada ostarite. Zna se to... Meni su vrata ovde, dok je situacija takva kakva je, zatvorena.

JEDAN JE BAŠ NEOČEKIVAN ODLAZAK: Posle brojnih pojačanja, sada su još dva igrača napustila Partizan!

Legendarni trener Partizana nije u dobrim odnosima sa upravom crno-belih. Velika su dugovanja koja Partizan ima prema Vujoševiću koji kaže da je došlo vreme za naplatu:

- Te pare je trebalo da dobijem pre sedam-osam godina, i to u komadu. Ja sam zbog teškog materijalnog stanja, očigledno pogrešno, gledao da prvo igrači dobiju svoje. Od 800.000 evra, po onome što su oni izračunali, meni je plaćeno 160.000. Napravili smo pet godišnjih rata, umanjili dug za kazne 82.000 i telefon 12.000 – dakle, skoro za 100.000. I to bez ikakvih kamata. Isplatili su tu prvu ratu. Druga rata je trebalo da iznosi 50.000, treća 50.000, pa onda 150.000 i 125.000. Ja sam to zaradio i na to imam i moralno i materijalno pravo. Verovatno su oni očekivali da osećam strah od publike da to uradim. Mene je sramota od njihove sramote. 'Kadinjača je pala' kada sam ja, uz izdaju, oteran - rekao je Vujošević.

foto: News1/Dado Đilas

Mnogi su zamerili selektoru reprezentacije BiH to što u teškom finansijskom trenutku za Partizan traži zarađeni novac. Javnost se pita gde su nestali 'časovi ljubavi', a Vujošević je imao spreman odgovor i na to pitanje.

- To jesu časovi ljubavi, ali nijednog momenta nije rečeno da su to besplatni časovi - zaključio je Duško Vujošević.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs/ Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.