GROBARI OČIMA NE MOGU DA GA VIDE! Mirotić žali zbog svega
Nikola Mirotić, Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Otvorio dušu

GROBARI OČIMA NE MOGU DA GA VIDE! Mirotić žali zbog svega

Oglasio se as Olimpije iz Milana

Objavljeno:

Bivši španski reprezentativac i član Olimpije iz Milana Nikola Mirotić naveo je za "Real Olimpia Milano" da će mu finalna serija italijanskog šampionata protiv Virtusa ostati u lpom sećanju.

Ipak, nesuđeni as Partizana je istakao i da žali za još boljom sezonom od ove, tek završene:

- Jedna od utakmica kojih ću se uvek sećati. Prelepo i uzbudljivo iskustvo koje smo podelili sa našim neverovatnim navijačima, koji su nam mnogo pomogli energijom sa tribina. Nismo hteli da se vraćamo opet u Bolonju i uradili smo dobar posao. Ponosan sam na tim, osoblje i navijače - rekao je Mirotić.

Transparent Grobara posvećen Nikoli Mirotiću
Transparent Grobara posvećen Nikoli Mirotićufoto: Starsport©

Ipak, tim iz Milana nije imao zapaženu sezonu u Evropi.

- Očekivao sam bolju sezonu, došao sam u Milano da više osvajam. Nekad, koliko god se trudili i želeli, stvari en idu onako kako ste želeli. Iz bilo kojih razloga, povreda, nedostatka sreće, ali ne pravdam se. Mogli smo bolje, nema sumnje, nismo bili toliko pouzdani kolko je potrebno. Ali, treba da budemo pozitivni. Ja sam barem takav, s obzirom kako smo završili sezonu, koju je bilo jako teško okrenuti. Nekad je potrebno više vremena sa novim igračima, prolagođavanjima,...Proces koji se čeka. Ono što sam naučio proteklih meseci je prelepo, Igrali smo onako kako se očekivalo čitave sezone. Hajde da naučimo nešto iz toga - istakao je Mirotić.

Bonus video:

04:25

Nikola Mirotić posle pobede nad Zvezdom

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.