IVANOVIĆ NAPRAVIO DVE GREŠKE! Čović otkrio šta je glavni problem tekuće sezone (FOTO)
Nebojša Čović i Duško Ivanović, Foto: Starsport©/Peđa Milosavljević

"Ko je mogao da zna..."

IVANOVIĆ NAPRAVIO DVE GREŠKE! Čović otkrio šta je glavni problem tekuće sezone (FOTO)

Nema šta da se pravdam. Da sam hteo, nisam mogao, rekao je između ostalog prvi čovek crveno-belih

Objavljeno:

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda u emisiji "U obruču" govorio o brojnim košarkašim temama, a otkrio je glavni problem tekuće sezone.

- Ko je mogao da zna da Šabaz neće biti taj. Vi ste u vašim potkastima rekli da to liči na Zvezdu. To je u Zvezdi radio Duško Ivanović, nema šta da se pravdam. Da sam hteo, nisam mogao. Duško je napravio određene greške, uvideo ih je brzo kad je počela sezona, ali je neke stvari i tada pogrešno procenjivao, mislio je da smo pogrešili sa Bolombojem. Nekakva netrpeljivost sa Šabazom se stvorila kada je Šabaz opravdano kasnio zbog porodičnog problema, to se kod Duška teže prima. Sve igrače smo doveli koje je on rekao. Ali kada nemate prvog pleja, sve vam se tumba. Treći plej, Jago, jer Teo je doveden da pomogne, Jago je u 90 odsto utakmica bio prvi plej - rekao je Čović.

Šabaz Nejpir i Duško Ivanović
Šabaz Nejpir i Duško Ivanovićfoto: KK Crvena zvezda

Potom, usledilo je pitanje koje se odnosilo na Šabaza Nejpira, koji nije mogao da pronađe pravi ritam i formu.

- Igrači su ga bodrili, svi su bili uz njega. Duško je fenomenalan trener i sjajan čovek. Janis je pokušao da napravi sa Šabazom nešto, ali nije išlo, ali smo razmišljali čisto ekonomski, da mi podelimo to, da mi nosimo pola, a pola Armani. Nisam video da je i Mesina sa njim nešto uradilo. Ja sam mislio da smo pogodili sa prvim plejom, tako je bilo i u javnosti raspoloženje - zaključio je Čović.

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso/U obruču/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.