"UPRAVA NAPOLJE" I ČOVIĆEV ODGOVOR! Predsednik Zvezde pecnuo i Partizan (FOTO)
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

"ta priča oko navijača..."

"UPRAVA NAPOLJE" I ČOVIĆEV ODGOVOR! Predsednik Zvezde pecnuo i Partizan (FOTO)

SC Derbi je odigrao fenomenalan meč, sjajno ih je vodio trener, mislim da su mogli i do pobede, ali stvarno, istakao je prvi čovek crveno-belih

Objavljeno:

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda odgovorio je na povike navijača "Uprava napolje" tokom meča sa Studentskim centrom.

Crveno-beli su na jedvite jade pobedili 83:81 i poveli 1:0 u četvrtinalu ABA lige, a slavili su posle velikog preokreta pošto su gubili 18 razlike.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Studentskog centra
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Studentskog centrafoto: Starsport©

- Uprava ne igra, igrači moraju da odrade svoj deo posla. Očekivao sam posle razgovora koji smo imali da će ući u meč sa SC Derbijem sa drugačijim pristupom. To ne može ovako da funkcioniše, pomazio nas je Bog da pobedimo ovako kako smo pobedili, iako je u četvrtoj četvrtini nivo bio na većem nivou. Ja kao predsednik preuzimam odgovornost za sve, i kada je dobro i kada je loše - počeo je Čović.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Marko Metlas/BETAPHOTO / Sipa Press / Profimedia

Nastavio je u istom tonu.

- Ta priča oko navijača, Delije bljuju vatru, a ono neko sa Instagrama prenet. Mi pratimo to medijski i vidimo kakva se atmosfera pravi. Mi neuspešni sa šest trofeja, i 36 miliona budžeta, a neki sa jednim trofejom i 60 miliona evra. Evo i večeras je jedna grupa vikala "Uprava napolje." Nikakav problem. Dođite, ko misli da može bolje. To sam prevazišao i sa mojim sinom dok je bio, dok su bili naručene parole "kupi mi tata klub". Niti se merim, ko može bolje, slobodno - kaže Čović.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

O tome šta je presudilo protiv "studenata."

- SC Derbi je odigrao fenomenalan meč, sjajno ih je vodio trener, mislim da su mogli i do pobede, ali stvarno. Malo iskustvo, malo Zvezdin pristup i pritisak. Igralo se u Areni gde je bilo možda 2.000-3.000 hiljade - istakao je Čović.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Studentskog centra
Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Studentskog centrafoto: Starsport©

Govorio je o sezoni u regionalnom takmičenju.

- Jako nam je važna prednost domaćeg terena. Sada je imamo i treba je odbraniti. Ona ne može da se odbrani sama od sebe. Svako treba da izvršava svoje zadatke i obaveze. Na tome sam zamerio večeras. Možda je postojao šok zbog meča u Istanbulu. Imali ste ambijent gde je deo javnosti to proglašavao nacionalnim interesom srpske košarke i veliki deo koji je mislio da ne mora, da Zvezda treba da izgubi. Taj rezultat od 45 razlike je ostavio određeni trag - zaključio je Čović tokom gostovanja u emisiji "U obruču."

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso/U obruču/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.