POSTAĆE SLOBODAN AGENT! Šuter potpisuje za Partizan?
Danilo Anđušić i Tajler Dorsi, Foto: Starsport

čeka se

POSTAĆE SLOBODAN AGENT! Šuter potpisuje za Partizan?

Reč je o sjajnom strelcu

Objavljeno:

Kao vetar, prohujale su nepune dve sezone Danila Anđušića u Partizanu.

Stigao je u leto 2022. godine iz Monaka kao veliko pojačanje u spoljnoj liniji crno-belih. Bio jeto treći put u karijeri da se Anđušić vraća u Partizanu i svi su očekivali da je konačno sazreo da nosi dres "parnog valjka".

Prve godine, Anđušić je u Partizanu igrao vrlo malo. Te zbog loše forme, a opet i odličnih partija Avramovića, Nanelija, Pantera, Eksuma i Madara - srpski bek je bio skrajnut.

Danilo Anđušić
Danilo Anđušićfoto: Starsport©

Pošto je prethodno potpisao ugovor na dve godine, Anđušić letos nije menjao sredinu. Ostao je u Humskoj i nastavio po starom. Tek poneka utakmica u kojoj bljesne, ali da može bolje od ovoga nema sumnje. Meka ruka koju poseduje omogućava mu da ga se protivnici plaše, ali se on, kako se čini najviše plaši samoga sebe...

Neodlučan i ranjiv, Anđušić ne deluje kao mašina za postizanje trojki. U suštini kvalitetom to jeste, ali na terenu, nema vere u sebe. Srpskom asu na leto ističe ugovor sa Partizanom i svi se pitaju da li će ostati!

Danilo Anđušić i Željko Obradović
Danilo Anđušić i Željko Obradovićfoto: Starsport©

Teško da Partizan na tržištu može naći iskusnog srpskog šutera kakav je Anđušić, stoga, šanse da povremeni reprezentativac naše zemlje ostane u crno-belom dresu - postoje i realne su!

Ipak, stručni štab će reći svoje na kraju sezone.

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.